after work.. typ.

Kom precis hem. Jobbat 16-23.30 på saltö, hem och bytte om snabbt som tysan och drog ut på nivan med B-anka! Tog mig en stor välförtjänt Guiness, fyy fään vad gutt! :) Blev en och en annan cider med, gilla! :) Kom nyss hem, eller ja de sa jag :P höhö.

1,2,3...och 4 ggr idag! Inte illa du. Äre så? tell me! :) Så äre för mig iaf.. Ooops!

Nehe, nu har det ätits lite natta foodie. Nöjd med kvällen är jag. Såååva lääääääääääääänge imorrn blire iaf, tro mig!

Älskade vännen. Jag tänker på dig, och på din familj. Älskar dig coh finns här för dig. ALLTID! Gumman, "hoppar du så hoppar jag" :) All min kärlek till dig! Big love!!

Godnatt folket!!
see ya ;)
Heeej med seeeej!


Ogott och blandat

Igår var en lyckad kväll på Karön. RÄKFROSSA, joo dee :) Tack Karön. Blev en massa god rosé och ännu godare drinkar. Det gillar vi. Åkte in till stan runt tolv ochblev en titt ute på Nivå. Same shit.

Idag vaknar jag med en tung huvudvärk och ångestkrypande känslor. Vrider sig i magen. Faaan! Inte lätt när det är svårt. Svårt är vad det är.

Nu har jag gjort det iaf, som du sa Jay. Det var lika bra, right? Slippa känna sig lurad i efterhand liksom. Nu vet jag. Du vet. med och det känns..Baah, gaah. Typ hej med sej? bla bla bla bla.. Yeye. Man lever bara en gång.

Nu ska jag strax ut till Saltö utkik och jobba. Servera. Känns gutt, speciellt nu. Rastlöshet till max! Ska jobba där imorrn med.

Tiden läker inga sår och det som inte dödar stärker inte heller-Lasse Lindh.


Dutti? Inte dirre!




Kollat Dh och ätit massa snask nu. Druckit ett glas varm gåååd buljong, IGEN! ^^
Nu är jag typ lite små sugen på rostade mackor med marmelad på! Why, är ju inte ens hungrig! Gravid eller bara mask i maagen? höhö Ååå borde tagit den dära promisen med Jay, men är sviiintrött. Är sällan feg för motion men idag har jag gjort mitt känns de som. Ska kolla lite sex and the city och sen såååva äre tänkt. Om jobbet nu skulle få för sig att ringa mig imorn bitti. Baah.

Ååå så mycket tankar och funderingar nu. Vill så jäkla mycket på en och samma gång! Flytta dit eller dit eller iaf härifrån och testa världen utanför Karlskrona. Inte värre än att komma tillbaka om man nu inte trivs. Aja. Få se hur allt slutar.

aaw, nu regnar det. Mys med mig :*)

Come back, please..


Buljong med risnudlar.

Det är en drog. Ååå gott som tusan. Min älskade Anna som fått mig fastna i träsket. Testa, det är superduper gott. Jag gör min så här:

4-5 dl vatten
1 hönsbuljong tärning
1/2 tsk sambal oleke
1/2-1 citon eller lime. Jag föredrar lime.
1/2 tsk honung
Risnudlar efter behag
-Koka detta i cirkus 4 min.

Testa! Så fräääscht och gutt! :)

Idag har jag Varit ute på Knösö och soalt och tom BADAT! Var jätteskönt, svalkande :P
Blev aktivadans med Bianca vid halv sex. Roligt pass. Svettigt som tusan. Värre än Body step :P

Nu har jag tagit en dusch och ska slänga på mig myskläderna.
Är sjuuukt sugen på kladdkaka med glass och bär, ge mig!!!
Blir att titta på DH sen ikväll coh ev. en kvällspromis emd Jay :)

Alltså, Måste ni vara tillsammans heeeela tiden? Undrar bara. Verkar liite tråkigt även om amn tycker om varann. aja.
När jag ser dig blir jag bara arg. Och du, vad fan glor du på? haha- Lööööök!

Ha en toppen kväll alla! puss och smek :*)
Heej med seej!



Evves kise Hugo och jag i somras i kälmar. Saknar dig hjärtat! <3


Om jag ändå hade råd

Om jag ändå hade råd skulla jag köpa en båt! Älskar att vara på sjön, älskar havslivet. Är uppvuxen på sjön. Vi har haft båt så länge jag kan minnas. Kunna åka ut och känna doften och värmen. Lägga sig på en ö och bara sola, läsa en tidning och bara njuta! Hoppas det blir några båtturer i sommar iaf :) Pappa ska slänga i båten nu snart iaf :)

Idag har jag vatt segare än vanligt med att stiga upp. Fattar inte varför jag inte gör det bara. Inte ens skönt att ligga kvar SÅ länge som jag gör. till halv ett? Det är inte sunt. ska bli skönt när jobbet börjar komma igång och man har ett schema att gå efter. Sköna dagar med, korta dagar :)

Vad som sker idag återstå att se. Jag har lita att fixa och trixa med. Gör klart det sista med kläderna. Rev ut heeeela garderoben igår och städade ur. Tvättade upp en massa och en hel del ska bara slängas.
Blir att dammsuga av lite och så med. Älskar att ha det städat hemma. Känns så skönt! Dutti man är va?

Måste jag ringa jobbet ang. tider i veckan, baaah. Ska iaf jobba Lördag-natt vad jag vet nu. Känns bra. Inget fylle denna helgen. Känns skönt. Nästa Torsdag blir det förmodligen en tripp till Sweden Rock :) Wiiie! Nääjs.
Så blir nog hyfsat lugnt tills dess.

Ikväll blir det Body step vid halv sju med Bianca. Är sjukt nervös. Sist jag testade på det hann jag inte med ett skit!! Kommer se ut som ett jefla mongo på den bräda. haha. Gosh, men måste testa fäsen. hehe.

Kaffe börjar ta slut, gaah! Måste ner och köpa nytt så man inte får paniik imornbitti.

Heej med seej!

Söndag 23:16

Trött som bara den idag. Vatt hela dagen. Har varit soffan som gällt idag.
Igår va de ju låda hos V & H. Trevligt! Kul ute men inte speciellt så. Gick med Bianca och drog en pizza innan vi gick hem, tack :) Mycket gott! Haha "Kooom till tropicana" haha.

Ikväll har jag bara myst med mig själv. Skönt de med faktiskt. Var nere och köpte lite snask och hade till filmen innan. Nu sitter jag och kollar grannfejden och äter mackor och bullar, mys.

Tråkigt det som hände tidigare idag, men lika bra! Gör ont bara och undrar hur allt kommer sluta?
Idag har jag bara känt hela dagen för att ta mitt och bara sticka härifrån. Skulle jag klara de?

Massa tankar i huvudet nu. Men väljer att stänga in dem. Orkar inte känna.

Blev lite besviken idag på en vän. Gjorde ont och tårarna trängde igenom. Det enda man behöver ibland är bara stöd och inget mer. Inga ord. Ibland får man hålla sig och inte alltid säga vad man tycker till personen i fråga. Det sårade faktsikt mer än du trodde. Nu har de lagt sig, men gjorde ont som abra den då. Jag är inte den som är den. Jag kände mig redan dum som de va. Struntsamma min älskade vän, va bara tvungen att skriva av mig kände jag! Älskar dig!

Till alla som tycker denna bloggen är dum/löjlig/omogen/töntig/onödig! sluta läs! Detta är MIN blogg och jag skriver vad jag vill, hur jag vill, så de så :)

Ha en toppen kväll/natt! :)

Hej med seeeej!

Utan er.

Utan er mina älskade vänner. Vem hade jag varit då? En handikappad jefla som drev omkring på stan..själv?! eller? Nee, skämt och sido. Jag älskar er. Alltid. Ni är så mycket. Just nu händer det så mycket i vår älskade bitches-krets och jag lider med alla som mår dåligt! Finns här för er! Alltid!!

Kvällen igår var lyckad! En underbar grillmiddag hos Johanna. Grillad pepparbiff och blev hemmagjorda klyftisar och en god sallad till de som A och J bjöd på, tackar. Och för att inte glömma Annas sviiingoda rabarberpaj, mmm. TACK! :*
Ute var det trevligt också. Blev en runda på nån efterfest med Hanna, men stack efter en stund till min älskade vän som mådde sjukt dåligt! Säger bara fyyyy faaan för dig! Titta inte mig i ögonen efter att ha gjort så mot min bästa vän! Jävla idiot! Du vet inte vilka du har att göra med, Vi kallas inte BITCHES utan anledning!! Höhö..

Varit på olearys en runda ikväll. Jag, Anna, Johanna, Josse och Bianca. Jättemysigt och trevligt. Blev dock bara en coca cola, men den satt fint den med kan jag lova! :) Va mysigt att sitta på uteserveringen när regnet vräckte ner utanför, och vi fick ju skjuts av snälla Amir hem, tack!

Innan idag har det inte skett alltför mycket. Jag och Hanna drog till glaciären med Ella och Vevvan. Blev en jätte glass, dumle och Persika/hallon. Näääjs va de. Sen drog HanniBanni och jag ner till stumis med varsin kudde och en filt och somnade till ett par timmar, vaknade och frös som idioter. Tog och la oss på bara gräset och drog filten över hela oss som ett jefla tält och somande om, ahha. mysigt. Låg sked för att hålla värmen. Måste sett sjukt fult ut om man gick förbi :P haha.

Sen gick vi hem vid 5 snåret och la oss i våra sängar ist. Typiskt när man ligger att sover att ALLA ska ringa ner en! Baaah, gaaah!! Sen ringde pappa på dörren och kom och lämnade en skeetgåååd pizza från olearys te ma. Den satt fint, baah, mm! Tack Pappi!


Nehe, druckit en kopp te nu och några mackor. Mysigt att höra regnet som slår mot rutan. Hade dock varit mysigt att ha någon att gosa med nu. Blir alltid svag för gos när det regnar och är grått och mörkt ute.

Försöker bita i det sura äpplet och ta det för vad det är.

yeye, naddinaddi.
Heeej med seej!



GODNATT!


Finns han?

Mina drömmars man en perfekt dag!
Han klär på sig sin kostym och tar den fete bilen till jobbet. Han är lite extra trött idag efter att ha tillfredställt mig hela natten ;)
Han kommer hem och byter om till sina snickar/målar/hemma-kläder för att bygga och fixa med huset. Det är en varm dag så han har endast sina snickarbrallor på sig. Han är solbränd och vältränad, som alltid ;)
Han kommer in till kväll, vi äter en god middag. Han tar en dusch och sätter på sina myskläder och kryper ner med mig i soffan och talar om hur vacker jag är och hur mycket han har saknat mig på jobbet... Och sist men inte minst hur mycket han älskar mig :D Sen lägger vi oss och resten kan ni räkna ut själva! ;)

Så, Finns denna karln nånstans där ute till mig?
Ring isf! :)

Ingenting speciellt.


Massa, men ändå ingeting
Ingenting men ändå massa
Visst finns det dagar då allt är bättre
Visst finns det dagar då allt är sämre
Att sluta känna
Att sluta le
Att bara lämna, kan inget ge
Rädslan att det är för sent
Ett begär så stort
Min kärlek till dig är som gjort
Allt men ändå ingenting.
Ingenting men ändå allt
Visst finns det dagar då jag saknar dig mindre
Visst finns det dagar då jag saknar dig mer
Alltid kommer en glöd att brinna
Du kommer aldrig helt för mig försvinna. /Jag.





Vi är inte såna som i slutet får varann.

När jag går därifrån, så vet vi båda två att det är så här man mår, när man hemligheter har. /Melissa Horn- New York

Gick av nattpasset klockan sju imorse. Var inte alls trött. Men när jag väl kom hem så gick jag och la mig ändå. Vad ska man göra uppe klockan halv åtta en söndagmorgon liksom?
Sov till halv tre cirkus. Mötte Jay vid halv fyra snåret. sen suttit på Lisas till ca åtta ikväll, då drog jag mig bort och hjälpte Hanna med flytten. Sjukt jobbigt med alla dessa trappor. Blev iaf en efterlängtad pizza sen. Mina favvo, TROPICANA! Åå lätt godaste pizzan!! :) Tack Hanna! :*)
Hanna skjutsade hem mig för nån timme sen, slutade med att vi satt i bilen utanför mitt coh kom in i djupt snack. "Killar,Kärlek, bla bla". Inte lätt när det är svårt.

Undrar så mycket. Tänker för mycket. Känner lagom/för lite/för mycket?
Hur kommer allt sluta? Hur ser sommaren ut? Hur ser hösten ut? Blir nervös när jag tänker på hösten. Hösten innebär massa förändringar :/ Bra eller dåligt? Det märker jag då!

Nehe, krypa ner snart. Ny dag imon, alltså nya tag.
Godnatt! :)
Hej på sej!






Vit som snö.

Sovit uppe hos pappa natten till idag, var ju fyllechaffis till syrran ;)
Firat sebbe (seppe) idag med 17 år. Gosh, han var ju 12 nyss? eller? :S Blev en sviiiingåååd smörgåstårta. Pappa är bäst på att göra smörgåstårta. Vill ni beställa, bara ring pappa-Cliff! Han är grym! :)

Igår kväll var det mys-kväll. Grillade med några av
brydsen på saltö, sen gleed vi runt lite och hamnade tillslut i Hässlegården, i Jays föräldras hus. Kollade på Johannas pappas filmsamling, godetid! Sinnes. Typ 4000 tusen filmer!!! Valde tillslut "Fjorton suger" var ju ett tag sen man såg den. Haha, piiinsamt att se ju :P Påtal om fjortisar. Vi drog ut till långö en runda igår, gick en runda, mötte massa fjortisar som gick och drack sina "häx-blandningar" haha. En kille bara spydde rakt ut när vi gick förbi, naaaajs, NOT! uschja, dem tiderna är förbi. Men kul hade man allt :)


Ska jobba natten inatt. Går på vid nio slutar sju. Känns bra. Ska kolla Eurovision ikväll, sen kolla nån bra film. Känner att denna natten kommer bli bra!
Så en vit helg denna helgen med andra ord. Kan vara nyttigt :P

Hanna, jag och Jay ska dra ner tll sweden rock :) SWEET! :)

Snart kommer lilla Karl på en kaffe så man har lite sällskap här i det stora slottet :P
Ha en underbar Lördag kväll!
Update later at work  :*)


Hej med sej!



Fredagen 15 maj 2009 00:34

Hemkommen från ännu en "glidarkväll" eller ska jag säga "lirarkväll" haha. Har sjukt kul ihop med mina bitches iaf. Tack för ni finns och är mina bitches :)

Jobbade till halv fem idag, sen bar det hem, fick ett riktigt städ-ryck! Så nu är slottet fint.. iaf i några timmar ;)
Sen gled jag bort till Ronnebygatan 14 där mycket tid spenderas med sambo-paret Sundqvist/Lindvall. <3.
Hanna (cp) och jag underhöll oss själva mycket bra. Satt och spanade på folk från Vevvans vardagsrums fönster. Haha. Sjuukt kul. Inga kommentarer.

Imon blir det väl ännu en gliidardag antar jag ;) Jag och Jay ska upp vid elva imon och gå en morgonpromenix. Feels great! På tal, på måndag ska jag och "Micke" Mikaela Kopecka börja vårt 12 veckors program. Känns grymt bra. Stenhård träning! Gilla stark! :)


http://www.youtube.com/watch?v=Vr70SQzSSS4  En mysig låt. Gilla!



Skum, svår, ännu mer skum, ännu mer svår..
..Kunde det varit annorlunda,? tyvärr tror jag inte de. Det är vad det är. Hej med sej?

Det är inte lätt när det är svårt.


Nee Sova nu?
tack för mig, Hej med sej!



Kort taget från Sussis 20 års fest förra sommaren! :)


Mjölk, nya grejen?

Mjölk är underskattat. Ett glas med iskall mjölk är ju super duper. Nya grejen i sommar skulle jag tro. Anna har redan varit där, Jay är där och jag är på gång, haha. Bra shiit! ;)

Vaknade av ett telefonsamtal, gick upp gjorde mig en kopp kaffe. Pratade med Älskade Johanna. Sen ringde de på dörren när jag "släppte ungarna vid poolen". Typ vääääänta. haha. Vevvan som kom och skulle dra med mig på en morgonpromenad, sagt ocg gjort! Blev en runda runt saltö. Satt på klipporna och pratade en stund. Jättemysigt, tack för pratstunden. Skönt att bara prata av sig ibland.
Hem och slängde mig i duschen, sen kom Madde och jag och Anna följde med Lilla Fröken Baard till ett "möte". ;)
Sen blev de en fika på 1344, såklart ;) blev en kortis på solgatan, hade bråttom hem nu, bara slänga på en T-shirt och sen springa bort till Alamedan för att hämta mina sista flyttlådor.
Blir ett löp med Madde på västra mark om cirkus en timme. Ska bli riktigt najs i detta väder.

Ikväll kanske de blir en utgång, vem vet? Börjar inte förens kvarti ett så troligtvis blir de några öl ikväll ;)
Blir ingen utgång till helgen då jag jobbar natten Lördag till Söndag! Känns gutt, är på sjö* där jag trivs bra och ska vara och jobba i sommar för er som inte vet :P

Nehe, på med  shoesen och kila bort till the old place! Ha de!

Hej med sej!



När din väg är lång, du är trött, men du måste ändå gå.

Är alltid trött nu för tiden. Sista två dagarna har varit fruktansvärda. Vaknat i hyfsad tid, dvs tio tiden. Fixat något/några ärenden sen har jag gått hem och lagt mig igen vid ett tiden, helt slut, skulle kunnat somnat stående. Sover till sex, sju på kvällen?!? :O Vad är de med mig? Måste ha vitaminbrist eller något för fasen. Aja. Nu blir det en liten kvällwalk så man har gjort något vettigt idag. Sen ska jag hem och äta steka kroppkakor :) Mm.  DH ikväll med, ska kolla med Madde och Jay. Ska färga Maddes hår med. Ska bli lite tjemys så :)

"När den rätte dyker upp då säger hjärtat till, och då får huvuvdet säga vad de vill" :)


CP, Är såå glad för din skull, Verkligen. Njuuuuut nu! :)

Hej med sej!



sommar sommar :)

Årets första dopp!!

Helgen dåra. Jo den har varit bra :) Blev en utgång i Lördags, trevigt Trevligt. Kvällen avslutades bra. Haha, satt hemma hos Vevvan och åt mackor och spelade musik klockan 4 på morgonen :P haha.
Söndagen öpnnades med en stor bakfylla. Åkte upp till min käre far och åt kroppisar, mycket gott. Kunde dock bara få ner en, men fick med mig två hem, smaskens :) Blev liten mys hemma hos Vevvan, eller njaa. fick rycket med Hanna och drog ner till stumis och tog årets första dopp! Gosh, ISKALLT! Men blev två "doppningar" haha. Sen åkte vi runt lite i stan. Jag Anna Hanna och Jay. Blev donken och två cheese. Gootte!
Trevlig kväll detta! :)

Idag har jag inte hunnit med så mycket. Har lite ärenden och fixa men åå, palla. Jo ska fixa lite grejs, måste de.
Sitter och dricker min älskae buljong med risnudlar nu, Anna tack, underskattad mat detta, asnaaaajs ju!

Neehee. Hej med sej, som vi brukar säga i blyfighters! :)
Have a nice day!





 


fest(a)dagen

Jobbat 8-17 idag.  Så något vettigt har man ju gjort. Ska lägga mig och ta en powernap nu så man är uppvilad för kvällensbravader, vad de nu blir ;)

Gårdagens kväll gick i mystema. Tittade film och åt massa snask. Badade med massa tända ljus och rosenblad, supermysigt! Fredagkvällar kan vara bra dem :)

Får se vad som händer ikvället. Blir att dricka några öl och Vevvan ser det ut som. Trevligt!

HuppHupp, blev lite förvånad därja ;) Gilla!! ;D

HEJ MED SEEEJ!


Saker och ting ser annorlunda ut i dagsljus

Blev en liten sväng ute igår. Trevligt! :)

Idag har jag sovit mesta dels hela dagen. Skönt, men vart tog dagen vägen?
Får se om man orkar sig ut på en promenad ikväll. Hade verkligen velat träna med är såå seg. Får lite ångest, snart 1 vecka sen jag va där :/ aja.

Nää, update later :*

hej på sej!




Sitter nu och "tröstäter" ännu en portion med pommes och korv!! Blir lite glass sen med, why liksom?
Kollar SATC :) Kärlek på de.

Mycket besviken på dig. Tack och hej med sej! Idiot!!

Natti natti!

Regnet som slår mot fönstret

Sitter och tittar ut på regnet som slår mot mitt fönster. Mysigt.
Natten blev som denna förra nästan intill sömnlös. Varför dessa sömnproblem igen? Mycket i tankarna just nu. Hur blir det till hösten? Ska jag plugga? vart? Här eller i malmö? Kommer jag få boende/jobb i malmö isf? Kommer det bli ensamt? Kommer jag klara av att lämna allt? Massa Massa tankar och frågor.

Träffade vår allas älskade Johanna igår. Anna ringde på dörren, sen slog hon upp dörren ännu mer och där bakom gömde sig den sötaste av oss alla! Jay :) Saknat dig! Tänker på dig hjärtat.. alltid!
Blev iaf en mysig pratstund på montan med dessa två brudarna. Sen en sen kvällswalk vid typ halv ett snåret, normalt? Nee, inte direkt. Men vi är ju inte som vi ska heller ;P

Nu kurrar magen som bara den och klockan är bara halv elva? Whats wrong?
Ska iaf ner till C-hallen och handla hem till den goda buljongen som Anna gör, sviiiiiingod verkligen! Mm, med lite risnudlar i, yummiie!

Städning står på schemat idag iaf. Sen bort till gamla lghten och hämta lite pix. Mindre kul men ett måste :/



Åå vilka tider. I höstas när jag precis flyttat in i lägenheten :) Crazy things happen! ;)

Hej med sej!

estate mi ricorda di voi

A volte mi manchi, e oggi è uno di questi giorni...


Dagens väckning: Vevvan ringde på dörren klockan tio! baah.
Dagens frukost: 3 st bullar och en kopp kaffe.
Dagens motion: En promenix med Anna på lite över en timme.
Dagens skämt: När jag såg mig själv i speglen, typ.
Dagens middag: Lax, kallsås och råris och lite brocolli, tack Jossan! :)
Dagens snask: chirre, kolor, läsk, naturgodis.
Dagens drygaste: Den efterblivna idioten i luren på försäkringsbolaget på telenor, gaaah.
Dagens klädsel: Jeanskjol, leggings, svart tröja, basket-shoesen ;)
Dagens fika: 1344
Dagens låt: Milow - Ayo Technology
Dagens sjukaste: att jag spydde som en gris för jag tryckt i mig snask!
Dagens roligaste: Träffade en av killarna från "efterfesten" i onsdags, haha.
Dagens vill ha: Det jag inte kan få, såklart ;)
Dagens kommentar: " ett års dagen" haha
Dagens bästa: Fått en ny mobil :)




Hej med sej!

skääääärpning, Lisen Ferm!

Helgen har bestått av alkohol, jobb, skitmat, alkohol, skitmat. Ångest, näää då.. Usch. Nee, skärpning nu! Startade dagen med en köpp kaffe och TRE bullar! Men haaallå? Why liksom, jo för dem bara låg där och såg såå sjuukt goda ut och ropade på mig "ät upp oss" nått sånt typ. Nu sitter jag och mår illa som bara den. är inte van vid att trycka i mig nått, iaf inte innan två, tre på dagen.

Ledig idag. Är toktrött. Ville verkligen inte gå upp idag. Men, gjorde att iaf efter mycket om och men. Ska till telenor och fixa med mobilen och detta, gaah. Inte kul men ett måste.

Hoppa in i duschen nu sen bort till cp´s jobb och följa med cp för att titta på lgh. Hoppas den är fiin Hun. :)

"Du är ett jävla svin men ett jävla flin och dricker rosa vin, och du har varit min, men jag vill inte ha dig!"
Smakprov från blyfighters nu hit! ;D

Hej på sej!

working 9 to 7

Sitter på jobbet just nu. Blev inringd imorse om att komma in och jobba natten. Det är najs att jobba natt, tio timmar som "rinner iväg". Då känns de som man gjort helgens goda gärning eller snarare helgens nytta! :)
Varit en riktig segfis idag. Min särbo och jag har legat och steekt på hennes (fram)gård idag, lapat sol, så nya fräknar har tillkommit under dagen och även lite bränna, gilla! :)


Gårdagen spenderades med mina älskade vänner. Blev lite fest framåt kvällen och en utgång på de. Trevlig kväll! :)
Kan sammanfatta kvällen med några få ord, fylla, tappade dior-klack, raggar-Johan, misshandel? haha.

Onsdagen var en riktigt najs dag. Anna bjöd på vårmiddag, jätte gott och mysigt. Blev salsa med kassler och en vårdressing. Lite kex och ost. Lite Rosé och Rödvin och goda strawberry margaritas, tack Anna :) Slutade med att Anna och Lisen gick ut (ovanligt). Hade sjukt kul, en riktigt galen kväll! Inga kommentarer! haha.

Sista dagarna har varit underbara! Vi har steekt ute i solen och bara glidit runt med caben, de e najs ;)

All the single ladies, all the single ladies. haha. Sjuuuuuukt, men kul!


Kille 1: Du är trevligare än din kompis.
Lisen: yee, och snyggare ;)
Kille 2: Jaaa
Lisen till Anna: Jag är både snyggare och snällare än dig. Det kan du leva på ikväll, haha.
Anna: Jag? Hur fan kan jag leva på de!? haha

Nehe, jobba lite nu. Baah. 8 Timmar kvar..

Hej med sej!



RSS 2.0