Kaffetant?

Misstänker att jag blivit kaffeberoende. Det första jag gör när jag vaknat på morgonen är att göra en köpp kaffe! Blir människa efter en att ha druckit det svarta vattnet. Gott som fasen äre med, en skvätt mjölk i med så är de toppen! :)
Sen blir det ett par koppar om dagen, smiter in på simsalabim nästan varje dag och tar en kopp med cp med :)
Kaffetant? YES!! :)

Jobbat sju till tio, sen har jag vatt/är hemma nu och har diskat upp och städa undan lite och käkat rotmos med en körv! :) Åå så en kopp kaffe såklart! ;)
Börjar jobba vid tolv nu igen till tre. Seegt.
Efter jobbet ska jag bara hem och ta en duschis sen ska jag knalla bort till telenor och fixa med en nya mobil. Får se hur länge jag klarar av att behålla den? :O

Kaffe nu och se klart slutet på Våra Bäst år :D


Ses på staun! /L.


ta sig i kragen

Hunnit med en hel del idag tycker jag! Varit på arbetsförmedlingen och fixat och trixat! Sen har jag jag fått jobb till imon,  7-15.  Deklarationen är klar nu med, och sen gjort lite andra små ärenden. Nu ska jag strax ut till västra mark och jogg med cp. Ska bli riktigt gutt faktiskt!

Fick ett glädjande samtal idag från en underbar människa, en människa som kommer hem på TORSDAG redan :) Sååå glad blev jag! Kom typ glädjetårar! Över fyra månader sen vi sågs. Ska bli härligt att se dig och ge dig en bamsekram!!

Nehe, byta om nu till tränings outfit ;)

Är hungrig hela jefla tiden, började komma i söndags, asdrygt!!  Ekonomin tillåter inte denna hunger just u!
Ge mig mackor, det bästa jag vet! Min svaghet typ. gaaah!

Yeye, ha de bäst! /L.


Dead or gone?

Haft en toppen dag idag! :) Anna och jag har gliiidit och "stekt" som "riktiga" stekare gör! Nercabat, stora sunglasses och hög musik! Det är så vi steker!! Yeah! Haha, sjukt kul. Hände lite sjuka grejer. Vi gillar.
Efter sjukhusbesöket (återbesök ) blev de en god sallad från smedjegatans. Körde ut till saltö och satt bland klipporna och mös och åt, blåste dock lite.

Hämta gitarren idag i gamla lyan. Lirade lite med blyfighters nere vid borgmästarekajen. Blev en ny hit "det fulaste". Grym låt! Haha. BLYFIGHTERS IS THE SHIT!!

Blev en liten joggingtur ikvället med. skönt!

Förresten, har mobil nu igen! :) Den coola snygga gamla orange. En stor-favvis! ;)

Nu ska jag krypa ner. Gonatt med sej!
/L.

Älskar mitt cp!


Breathe

Ville bara skriva av några rader innan läggdags.
Hanna har varit här ikväll och vi gjorde tacos :) Underskattad rätt, faaan vad gott. Åt för 3 sen blev de en köpp tea och nårra "mackor" med, sinnes vad jag ätit idag! Imon är de back to reality!

Haha, van Gogh. Fan fick jag de ifrån Hanna? :P


Snart får jag krama dig och säga hur mycket jag saknat dig. Jag saknar ditt leende, Blir så glad av att se dig le.
Snart så, snart så..


Hur orkar man med sig själv?

Blev en jefla låda igår. Började på stakis med grill och lek, sen drog vi vidare hem till Jossan lekte vidare och drack vidare, hade riktigt riktigt kul. Tror jag vi alla hade! :) Ute va de sådär, som vanligt händer de inte så mkt ute. samma tråkiga människor, inga nya på marknaden. Synd :/

Dagen idag har bjudit på bakfylla, mest seghet. Sen åt vi åizza ner i Hoglands och mös med lite godis och sån skit. Bara segat helt enkelt.
Har tvätten idag med, skönt att få allt upptvättat. Ska bädda rent ikväll med, älskar renbäddat! :)

Pinsamt, blev av med mobil igår, IGEN! Jaja, jag vet, men fan det är inte lätt när det är svårt.

Nu ska jag ta tvätten och invänta att cp ska komma hit, är typ hungrig igen, haha. :P

Heeejdååre!

Pic.



I vintras hos Vevvan. En ruulig kväll, kolla bara den finfina tovan jag har i håret liksom? say what!?

Fredagkväll

Kom hem från jobbet för ca en halvtimme sen. Ser på alla statusuppdateringa på FB "Grille ikväll" "Grilligrill" osv. ALLA verkar ha grillat ikväll. åh, typiskt när man missar nåt. Livsfarligt ju. typ. :P Själv tog man en varma koppen och två torra knäcke. Tyckte så synd om mig själv så sprang snabbt ner till ica och köpte mig lite snask. Blev en påse lösgodis. Fin grejer de! ;) Så nu ska jag hoppa in i duschen sen tända upp lite ljus och mysa ner mig med mitt gotte, så jäkla fint de! Gilla!! :)

Imon ska Jossan ha sin inflyttningsfest. Ska bli trevligt! Först lite grille och spel ute sen drar vi vidare till hennes nya lya.

Yeye, duschen kallar och ett mess plingade till. Vem kan de va? :) 

 Puss och smek på er alla!

XoXo-karlskrona Girl, haha.


We all need somebody

Sitter och dricker mitt morgon kaffe och idag slog jag fan till på att käka frulle tom. Blev keso med ett äpple. Tänkte lika bra att äta något nu för jag ska jobba till 21.00 ikväll och vet inte när jag får möjlighet att äta igen!

Haha, Anna och jag hade sjukt kul i Onsdags. Ibland är man busig. Blev iaf en utgång, i typ träningskläder!! haha. Så kul, rocka loss på pirajtan! :)

Why do all good things come to an end?
Kanske lika bra, eller vad vet jag? No big deal.

Snart så, snart så kommer lilla Henrik Sunkan K-H  Börje Henke Sundqvist hem :) Wiiiie! Typ 2 veckor baaaah! :) Ska bli kul och umgås igen! Snart 5 månader sen :/

Ha en toppen dag! /L.

Visst finns de dagar jag kan vara snäll och låtsas som förut

 Åhh visst finns det dagar som det gör ont att se dig ramla häromkring..
Det fanns en kärleken men den har brunnit ut. Du fick för stor del av mitt liv jag kunde inte andas tillslut..
Jag gav upp för länge sen..

Dagen har bjudit på sol och en mjukglass eller glassen bjöd Anna på, tack Hun.  Blev en god italiensk sallad med AnnaPanna med :)Jobbade 16-21 sen sprang jag bort till cp och firade hennes födelsedag! GRATTIS GRATTIS!

Med blommor och med blad vi firar denna dag, hurra hurra för cp idag!  älskar dig till döden skiljer oss åt mongokongo!




Nu ska jag stoppa fotjeflen i frysen för den har somnat! Ja, ni som känner mig vet hur sjuk jag är. höhö.

Gonatt! /L.

Tränisch

Jag älskar verkligen att träna! Alla som känner mig vet nog det! Blir träning ca 3-4 ggr i veckan. Fast ibland slarvas de. Igår var jag superduper duktig. Både tränade och simmade :)
Idag har jag vatt på gymmet. Precis duschat och så nu!
Ska hem till Vevvan och hämtade mina grejer. Glömde de där i Lördags. Sen blir det nog en liten promenad med sjuklingen Anna som har blivit bättre! Sköönt för dig min älskade, tycker synd om dig när du är sjuker :(

Har grillat ca 15 st kyckling bitar i ugnen idag på morgonen, ska plocka bort alla ben och skinnet, så kan man ha det och göra kycklingsallad på, fint de! Ååhhh då ska jag köpa syltlök och blanda i, ÄLSKAR DE! Nån mer som gör? Känner typ ingen som diggar de så som jag ;) Mumma!

Nehe, slänga på lite clothes nu sen ut i solen och steka  8)

Ja jag är starkare än du, det har jag lärt mig nu..


Ciao!!


Måndags barn?

Hunnit med en hel del idag. Städade hela lägenheten och sen möblerade jag om :) Blev kanon, right Madde? :)
 Sen tränade jag på aktiva, körde på hårt idag :) Varit på arbetsförmedligen med och skrivit in mig men strulade med skiten så måste gå dit imon igen och fixa sk eeten, åååhh! Typ ångest när man är där ju!
Vatt och simmat nu ikväll med med Madde, mysigt och skönt!

Käkat typ 100 mackor idag med, tog typ 20 mackor till nu på kvällen så dem är slut till imon, så jag inte kan synda lika sjukt som idag! Sinnes ju!

OOhh noo, why did i? Aja..Man lever bara en gång!

Nu ska jag kolla klart SATC, sen sova i tid. Tröttis i ögat idag ^^ Lika bra de kanske, att sova i hyfsad tid asså?
/L.



NattiNatti!


Melissa Horn är kärlek

Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut
Och visst finns det dagar som det kan göra ont att se dig ramla häromkring

Det fanns en kärlek men den har brunnit ut
Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut

Du säger att du minns och att det känns som igår
Men det var för länge sen för att ens komma ihåg

Och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt
Det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen

Jag gav upp för länge sen
Jag gav upp för länge sen /
Melissa Horn-Hanna
 



Borstar tänderna och lyssnar på musik

..Det är vad jag gör nu! Dags att lägga sig snart. Trött som bara den. Blev inte många timmars sömn inatt! Sömn är för amatörer, haha.
Undrar om de blir något jobb imon? ska iaf dra mig till arbetsförmedligen imon, drygt men ett måste. Pappa har tjatat sönder mina öron ang. detta! Gaaah! "Gå nu dit klockan nio, exakt imon, jag ska ringa och väcka dig" baaah!

Sov till klockan två idag, pappa ringde ca 1000 ggr imorse, eller ja, i eftermiddags :P Tillslut ringde de på dörren och blev uppryckt för att följa med hem på middag. Så blev de med! Pappa och jag lagade kycklinggryta med ris, smaskens! :)

Varit hos Hanna ikväll och myst. Thörn, Nicke, Alleballe och Hanna, skönt och bara chillidilla liksom. Kollade på "..och så kom Polly" sjukt rolig film! Ben stiller äger!! Haha.

Nehe, sluta tänka så mycket och bara vara kanske?
Det gjorde sjukt ont att se, men äsch, i dont want you anyway!! :)

Godnatt på sig!/L.

Natt-tankar/känslor

Gaah, piinsamt! Fan skulle jag göra så för?! Usch nej, gräver ner huvudet i sanden!
Ihh, lite jobbigt så kanske..




Hur kan det fortfarande vara jobbigt? När jag får veta att du är lycklig och kär, gör det så sjukt ont i mig! Du som sa till mig att du inte ville ha något förhållande? Då var det ju mig det handlade om? varför sa du inte de? Varför sa du inte att jag dög? Hur kunde allt gå så snett? Kommer vi nånsin prata med varann igen? Kommer du kunna se mig i ögonen?
Lyssnar på Melissa Horn- som jag hade dig förut. Sjukt jobbigt. Lyssnade på den låten när allt var som värst! Usch! Smärtan var hög då! Den är borta, smärtan.. Nu är det mer ett illamående som klänger sig fast vid mig!  När jag tänker på dig och på henne, hugger det liksom till. Tankar dyker upp som.. Håller han om henne som han håll om mig? Kysser han henne som han kysste mig? Älskar han henne som han älskade mig?



"Jag har hört att du träffat nån, och jag hör att hon är allt jag inte va. Jag har hört att du säker nu, men jag vaknar med en tanke varje dag. Åå jag hör att hon är den rätte, dem säger att du verkligen menar de..."

"Jag skäms för att säga att du är kvar i mig, skratta åt det för då kommer jag kanske över dig. Hur kunde du falla när han sa att jag älskar dig?" / Håkan Hellström - Jag hatar att jag älskar dig.


Jag tror att du alltid kommer finnas kvar i mitt hjärta, någonstans. Om du mot all förmodan skulle läsa detta och ha ett hånskratt på läpparna, snälla, ta bort det! Jag älskade dig, mer än vad jag själv visste! Synd att jag kom på det försent och inte gav det en chans bara. Ångrar ingenting, inte alls. Stundvis hatar jag att jag träffade dig. Men jag ångrar ingenting!
Det som är jobbigast av allt är att jag undrar fortfarande, älskade du mig på riktigt? Trots allt som hände, allt snack. Det spelar ingen som helst roll nu, men en tanke som slår mig fortfarande..
En sommar romans jag sent kommer glömma.

"Jag hade en älskling en gång /Ulf lundell"

"Tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig, för jag trodde att du fanns och väntade mig /Cajsa-Stina Åkerström- av längtan till dig"



Nehe, hämta tvätten nere i tvättstugan nu och försöka sluta tänka så mycket ,Louise Ferm!
Blir träning imon, sen blir det grille hos sussi på kvällen. Ska bli mysigt. Kul coh se hur Usana bor. Den blivande modern så att säga. Känns helt sjukt? Är vi vuxna? Vi lekte ju nyss, Jag och Sussi om att vi hade barn? och det är ca 10 år sen! Sinnes ju! Gammal? haha.Nej, för fään. Jag är i mina bästa år och dem ska jag utnyttja och leva!! :)

Godnatt! /L.

me like your body

Grrr ;) I like your smell, i like your body. Come on over ;)

Blev en runda på olearys igår, sen vidare till Jonas sen blev de nivvan en kortis, dött som tysan ute! Sen avslutades kvällen najs ;)

Idag har jag lunchat med Hanna, vi körde på att vara nyttiga. Friskis sallader, asgutt! :)
Börja jobba nu om en kvart så måste kila, tjooo!




Tisdag 12:40



vaknade för en halvtimme sen, usch, vill verkligen inte sova så länge. Blir så när man inte jobbar. uschja.
Blir att städa undan lite här i lyan sen en kaffe på tretton skulle jag tro ;)
 
Update later :)

 

Bring me sexy back ;) yeah!


Ever since you closed the door

You can say what you want about me
Wanna do what you want to me
But you can not stop me....

Klockan är nu 02:59 på min dator, och jag sitter upp med massa tankar och funderingar? känner mig nere på nåt vis. Hm.. Massa nu. Hinner ju typ inte söka dem kurserna som de va tänkt till hösten. Blir iaf en flytt, här kan man ju inte stanna.



..Sluta vara i mina tankar. Jag vill inte! Turn back? No thanks! Tyyysan shit för dessa jefla känslor.

Kvällen har varit mysig. Blev ut till bastasjö med ligan och nårra andra, gjorde upp en brasa och satt och myste (frös).
Sen blev det även ett besök på donken, Vi gillar ;)

Förresten,  Blyfighters is the shiiit! ;D
-Kort förklaring bara, (pappa betalar är en intern grej vi har i horpacket ) Scchteek typ!

Här är lite smakprov på kommande hit:

http://www.youtube.com/watch?v=7qTNvwPDLSA

en cover :

http://www.youtube.com/watch?v=E4452QysGhs



xoxo- horpack girl ;) HAHA.

















passion


Late night sex so wet and so tight..

Blev en spontan utgång igår som skulle vatt nykter med slutade helt tvärtom! and i like it. Kvällen var rolig som tusan och den slutade bättre än bäst ;)
Ikväll blir det fest i hässlegården, då kör vi fullt ut. Ska bli grymt kul :D

Ha en toppen dag, för de ska jag ha!! Se yaa.
/L.

ajaj i nackis

sträckte mig på träningen igår. Efter att ha kört med hantlarna och gjort min situps så skulle jag stretcha, och då sträckte de till i hela vänster sida av nacken. Gör sviinont! Min fick låna voltarensalva av en snäll vän, tack så mycket! :)
Blev en liten tripp fram och tillbaka till fågelmara igår, lämnade av Madde och Viktor där, sen back to the big city. haha. Blev en liten kort nykter utgång igår med, kul och träffa folk. Träffade några killar från gamla klassen, trevligt! :)

Idag skiner solen (än så länge) ska snart upp till daddy och ha lite påskmys, han ringer ner än som en galning och frågar när man kommer hem nästa gång. och ändå sov jag där häromdagen, aja, föräldrar :P ska bli mysigt iaf, sa dock att jag vill in till stan igen framåt kvällen. är sugen på att typ grilla eller nått ikväll, nån mer som är sugen på att dra ihop ett gäng? cp, vill du? :)

Imon är det partaj som gäller för hela slanten, blir hela gamla ligan igen, ska bli sjuukt skoj. Vonkan är hemma från sthlm, Melissa och Malin från Gbg, Tobbe D från hbg och alleballe! ska bli kanonskoj. Fest står Alle för i hässlan, alltså husfest. var fan inte igår! :)

Nu ska jag äta lite keso, städa av lite smått (typ bädda sängen)  och klä på mig, ha en toppen dag! Kraaaam!
/L.










 


Träningsvärk feels great

Idag har jag minsann en rejäl tränings värk från gårdagen på gymmet, körde stenhårt. Underbart! :) Beachen 2009, here i come ;)

Idag har jag jobbat 9-13, konstig tur, men allt jobb är jobb. Sen vilade jag en stund, somnade sent som tusan igår. Lagade mig lite foodie nu för en stund se. Blev bulgur med korvstroganoff? Aja, stark blev de, men gott.
Nu ska jag ge mig ut på en låång promenad. Måste bli bättre på att ut och gå, de är jag dålig på.
Har tvätten idag/ikväll, sjukt mycket kläder som måste tvättas upp, missat tvätt-tiden tre ggr i rad nu, illailla!



GOSH, VAD JAG SAKNAR DIG! KOM HEM SÅ VI KAN CP:A OSS! ;)



pöpcårn

Ligger i soffan med datorn och myser med massa popcorn, gutt som tusan!
Kvällen har bjudit på middag hos Hanna. Brocolli/fetaost omelett med sallad sen en banan smoothie med choklad till efterrätt ,vi gillar :)
Annars har jag bara vatt ledig idag. Blev en liten runda på stan. Jag köpte en kanon fin skjorta i korall/rosa. Jätte fräsch, kan man säga så? Blivit lite av ett skjort-freak, tycker de är såå fint med skjorta. Klassiskt och kvinnligt!
Blev även en runda på aktiva idag på gymmet. Gick kanon! Imon blir det simmning :)

Nehe, kika tv lite till trycka lite popcorn och ringa min älskade vän i åre! :) 

/L.



Såålen skiner det är Söndag

Helgen har varit helt underbar! I fredags gled jag och Vevvan och Hanna runt hela dagen för Vevvis hade klarat uppkörningen, där med körkortet :) Så blev "drive-in" och allt som hör till när man skaffat körkort :)
På kvällen blev det mys hos Jay. Anna bjöd på en helt underbar fisksoppa, super god verkligen! Blev tv-mys, haha, Jag och Johanna slocknade dock till där ett tag men va fääsen. mysipysi.
Lördagen börjades med en lång promenad ut mot salt/dragsö, helt underbart väder, såå varmt med. Sen satt jag och Hanna på solgatan i över en timme och åt glass och bara snackade massa. Mr Mmm gick förbi. Växlade några ord.
 U look soo good ;)
På lördagkvällen blev det fest/mys/spelkväll hos Jay. Mycket trevligt! För jefla kul spel de dära :) wiie! Jay kommer till att lämna oss i dag och 5 veckor framöver för att bege sig norr ut. Till skellefteå :( Saknar dig redan.

Nehe, nu äre bråttom och här sitter jag och skriver blogg. Ska upp till pappa och äta kroppkakor. Isabelles (pappas fru) Föräldrar har kommit hem från thailand så vi ska fira mig lite i efterskott idag med dem, vIlket betyder goda bullar som isas pappa gjort loch TÅRTA! söt är gott <3
Börja jobba vid halv fyra, det är mindre kul, men det går. Kan man va ledig imon ;)





Jag längtar inte längre efter att ha dig här
men jag saknar dig
Jag önskar att jag aldrig hade träffat dig där
såna som vi vet nog inte vad kärlek är
men jag saknar dig /Ulf Lundell





underbart är kort?

Grattis Vevvan till körkortet! :)
Lite trött idag, sov typ inget alls inatt ;) Men gör inget. Vilat en stund och nu äter jag lite. Ska luncha med Vevvan och Hanna sen men blir bara en kaffe då :) Tänkte ge mig ut på en promenad i det fina vädret nu strax :) Ut mot dragsö hållet, gillar den rundan :)




Typ gaah. Love this song!

http://www.youtube.com/watch?v=vUFDOlO6B2w&feature=related




Underbart är kort? äre så?


Lökar växer på träd.

Lite besviken men inte mycket att göra åt. Kanske inte av meningen alls?  Mmm :(


Simmade igår med brydsen skönt, förutom att jag fick kramp där ett tag :/ På hemvägen tog jag och Anna och hämtade en pizza som vi klämde på 2 sek när vi väl va hemma :P
Var ute en liten rund. Blev dock bara en cider och en älskad cosmopolitan, me love! Tack Anna :) Blev hem i tid iaf.

Nehe, fortsätta med frukosten/lunchen/middagen? haha. Pastgratäng med skinka :) Gutti!
Ha de/L.


RSS 2.0