Torsdag update 17:36

17:36 Druckit coca cola och ätit en halv burk majs och några bönor! Dagens middag? Luft kanske?


Sitter med färg i håret förtillfället och mina roomies leker runt om. Malin äter en gammal mcflurry som stått i kylen här hemma. Hanna sitter med sin nyinköpta dator och bara är nöjd. Simon ligger i sängen som vanligt, lyssnar på musik. Katta springer runt. SimonK sitter i vanlig ordning vid datorn och spelar 24/7. Rederiet är det som rullas på.
Jaa, det är det som händer i vårt rum just nu! Tjejerna från skåne flyttar ut idag, så ikväll får vi vårt egna rum, wiie!

Kallt det börjat bli ute nu. Hööst :/
Ikväll blir det förmodligen en kaffe med en person som jag sett fram emot att träffa sen i somras! Ska bli trevligt :)
Ha en toppen Torsdagkväll.



2010.09.29

provjobba på en restaurang inne i stan står på schemat idag. Lite smånervös är jag allt, men kommer ju gå galant!
Kurrar lite i magen. Kaffet blev liksom inte riktigt uppdrucket för det hann kallna innan jag blev färdig. aja.

Undrar hur allt hade varit eller blivit om jag inte hoppade in i taxin. Vad hade hänt om jag hade stannat kvar i karlskrona? Jag tror innerst inne att jag vet svaret och därför kunde jag ge mig av. Fastän det var riktigt tungt just för stunden.
Tänk om..? Jag är verkligen inte personen som tänker "tänk om". Jag är en person som gör handlingar för det jag känner och så slipper jag hela tiden tänka "tänk om". vad har man att förlorar liksom? Denna situation blev annorlunda. Jag träffade dig och liksom fastnade mer än jag själv ville erkänna.
Men, nu är det som det är. Som du sa innan jag åkte. Du finns kvar när jag kommer hem, men båda vet att det inte blir eller är samma sak då.
Jag är inte bitter, ledsen eller arg. Jag tänker bara "tänk om.."
puff på dig!

Nehe, borsta tänderna, slänga på jackan sen rusa bort till trikken! :)



Nästa OSLO

På lördag flyttar vi till Oslo! Äntligen, ska bli rktigt spännande och kul! Håller på att packa för fullt. Men hur ska allt få plats, hrmm!

Är det fel av mig?
Hur kan man vill ha något som inte passar för en och få det som man borde vilja ha på ett silverfat men det duger inte tillräckligt?

Du är speciell. Fast inte på ett bra sätt.

RSS 2.0