Jag hatar att jag tycker om dig, å jag tycker om dig så mycket att jag hatar mig själv!

Vaknade för ca 40 min sen. Och som vanligt det första jag gör innan jag knappt öppnat ögon är att räcka mig till datorn,. haha. sjukt! Sitter och äter frukost/lunch nu. Det gamla vanliga. Snabbmakaroner lite ketchup å lite kryddor på de, fiiint de!
Jobbar 12.30-16.30 idag. skönt pass ;)
Bokningen ringde och frågade om Julafton, dem hade tagit bort dagsturerna på sjöstjärnan!!! Fuck! Så med andra ord, får bli hemtjänsten isf, men ska säga till bokningen att jag endast isf tar ett 7-13 pass, eller vet i fan om jag ens vill de? är det värt de liskom? faaaan!!

Helvete!!!!!! Hur gör jag nu då?

who is the one you're clinging to instead of me tonight?

Ledig idag, varit ute o gått 2 ggr :) först på förmiddagen sen nu. Rensa tankar å lite så. Tack Thörn för du finns <3
Fikat en stund idag med vevvan. Ska strax hem till henne så ska vi laga oss lite matimati! :)
Imon blir det jobb 14-21.
Tack Hanna!
Dags att börja leva? Tid för att vara lycklig? Nu kör vi!!

see ya!

sweet and tasty

Blev inringd från galären imorse. Rektorn ringde stax efter åtta och undrade om jag kunde hjälp dem idag i köket och självklart kunde jag de :) Så jobbade till strax efter två sen hem och satte igång städning direkt, så nu är jag klar och ska snart gå ner till 1344 och möta Sara och Anna :) Ta en kopp te och snacka lite shit :) Gutt!

Ikväll blir det nog myys. Jobba på galären imon igen mellan ca 8-15 sen 17-20 på äldreboendet Pärlan :)

yeye, jag vet. Men har de i baktanken heela tiden. its hard to not to!
see ya!

I want you to want me, I need you to need me!

Städning pågår. Så tråkigt! men ett måste kommer inte in i sovrummet/vardagsrummet annars ;) haha.
Ikväll blir de mys. Jobba imon, känns bra!

Säg att jag är den enda du vill ha, säg att jag är vackrast i världen, säg att du inte klarar dig utan mig, säg att du älskar mig och att du vill att jag blir din!!!!!!!!!!!!!!!!


snåååsk!

Ledig dag  idag som det ser ut som. Jobbade natten i förigår och har inte jobbat sen dess. Skönt men pengarna måste ju rulla in. Fått lite jobb nu i veckan iaf, och lite till helgen med, så de är ju bra!

Åhh, ska/måste ta mig ut på promenad nu men är så jefla seg, i knååw! Sen måste jag städa här med ser för jefligt ut, usch o fy!

Usch, stämmer de du sa? fy fan vad snåskigt isf! usch å fy ååå skäms på dig!!!!
Hanna, we knåw what to do!! måste fan ta tag i det nu asså!

Nehe, skärpning nu! Hoppa i kläderna!
see ya!

Man måste vara två.

Vaknade imorse med halsont och har bara blivit värre under dagen. Har lite feber med, så mår inte alls bra :( Jag blir aldrig frisk, men har lite att skylla mig själv med. Idag har jag inte gjort nått vettigt, Fikat med Anna och Lina.
Helgen bestod av mys på fredagen med Hassan o Karl, mkt niice och i Lördags vatt de utgång. Jag och Johanna var på Nivå och åt middag och sen kom vevvan. o senare kom alla andra :) En mkt trevlig kväll men även väldig snurrig. Slutade iaf att vi stod ett jäkla gäng utanför statt till klockan fyra och drack å hade de trevligt :)
I Söndags var jag på bio och såg den nya Bondfilmen, mkt bra! Jag älskade ju Casino Royal så denna satt fint den med :)

Jobbade kväll igår, Jobbar 8-21 imon med 1,5 timmes rast sen kvällen på torsdag igen. så de e gutt att jobbtider börjar rulla på igen. Pepparpeppar ta i trä! Måste ju verkligen få ihop mina timmar.

Ikväll blir det bara lugnt eftersom jag inte mår så bra :/
Ha de!

RSS 2.0