vem är jag?

Vem är jag? egentligen? Jag vet allvarligt talat inte det. När vet jag det? Kommer jag nånsin veta det fullt ut? Eller står jag abar i ett vägskäl i livet och gör dumma saker utan att tänka. Får jag skylla på att jag är ung och dum? Isf så gör jag mer än gärna det, för kommer inte på någon annan orsak.
Jag jobbar fortfarande på en av mina större brister. Det går sådär. Inte bättre eller sämre. När släpper det, när kan jag börja räkna ner? Säg till för jag kan börja räkna ner direkt.
Ikväll kom jag på att jag är nog innerst inne väldigt snurrig för tillfället. Jag vet inte riktigt vad jag vill. Jag vet att jag gör saker för att jag är rädd. En av mina större brister som jag insett är att jag är livrädd att bli lämnad. Jag vill inte bli övergiven och jag är rädd att jag ska bli glömd. Jag tror att jag vet varför. Det handlar om en viss person som övergav mig för ca 7 år sedan. Egenligen övergav mig denna personen mig samma dag som jag föddes. Jag tror jag söker ett svar jag inte kan få någon annanstans än av den personen men istället..ja, så trycker jag undan det. tillsvidare.

Ja ville bara skriva av mig det iaf jag blir överkörd av spårvagnen på väg till jobbet imorrn..eller nått.
Ha en fin kväll.
kram L.

RSS 2.0