Snipp Snapp Slut

Ibland känns inte allt helt hundra, och det är omöjligt att det alltid ska göra det, men när det kommer till kärleken så måste man vara helt hundra på sina känslor. Jag var inte det. Jag trodde och försökte, men det gick liksom bara inte. Vi var för olika som personer. Så jag avslutade detta kapitlet för att sedan kunna vända blad och komma vidare till nästa. Jag vet redan hur rubrik lyder "Göteborg". Jag ska komma härifrån och bara leva mitt liv. Uppskatta det man har och hitta nya ting att bry sig om. Sista 1 året i mitt liv har vari en karusell. Det har hänt saker konstant. Nu vill jag bara stanna upp och bara vara. Inte tänka på någon annan en mig själv.

Undrar dagligen hur allt kommer slut? Kanske lika bra att inte veta. vem vet, Kanske blir ästa hollywood frun ;P Nää skämt och sido. Det är mitt liv, min tid, mitt val.

Jag är såå glad att jag har mina älskade tjejkompisar!! Jag älskar er så det gör ont! All min kärlek bryydar!

Imorrn klockan 09.00 går bilen mot Malmö! Melissa Horn står på schemat på kvällen i Lund.. Ska bli grymt kul! Längtar som bara den. Precis vad jag behöver nu! :)

Ha en forsattt trevlig kväll allihopa!
/L.


    

update

Hittade skorna i en påse i hallen! :)
Träningen var tuff/jobbig. Kondisen är inte på topp nu!

Det skrämmer mig att jag kan nå dig vart du än är
Jag vet att jag döljer en sanning, att väntan inte leder någonstans..
Jag försöker strida mot känslan, men den är rädd och den spelar ett spel nu
Jag får för mig att jag kan vara kvar men vet inte hur
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans /Melissa H.

Så det var allt? Det var inte värt mer?

Nehe, strax kommer cp och då blir det Desperata Hemmafruar.. Och jag är godissugen! why? Kan inte jag få vara som en normal människa!!?! gaah

 

 


Vart är mina träningsskor?

Ska strax ner till gymmet men hittar inte mina träningsskor! Vad tusan har dem tagit vägen, typ glömt dem på gymmet eller hos någon? Åh, jag kommer få ny i julklapp men alltså, aa, vad ska jag ha nu då? Får ta mina löpardojjor som jag har ute annars. Aja, inget att göra åt.

På tal om saker som försvinner, lägger ut en efterlystning på mina stora fina svarta klockan? Någon som sett den eller vet vart den är? Hör gärna av er!

Har varit ledig idag. Blev en luch med Sussi och Meja. Alltså jag smälter varje gång jag ser den ungen. Finaste Mejan som finns <3 Jag älskar er!
Efter varit hemma nu ett tag och plockat och diskat lite blev jag rastlös och Johanna hörde av sig, så frågade om vi skulle ner till gymmet och det ville hon! Skönt och slippa gå själv, tråkigt.
Ikväll blir det DH med Hanna i vanlig ordning sen Paradise Hotell. Sen sängen i tid jobb imorrn mellan 8-15.

Måste, måste ta tag och skriva ett cv. Skärpning fröken Ferm! Jag är expert på att dra ut på saker och ting, men detta är viktigt så innan fredag så måste jag iaf ha påbörjat mitt cv. Baah!

Såja, och tiden går och jag med den!
see ya!

 


Det måste komma något bra ur allt?





Kom precis hem från Lars Winnerbäck konserten. Sjukt bra! Sån känsla att gå på konsert. Love it!
Kom ihåg mig och Om du lämnade mig nu var lätt bäst!
Lyssnar på om du lämnade mig nu, Blir alltid massa tankar och känslor.

Vad händer?..Att man kan känna en sån stark känsla efter så pass lång tid? Är man beroende av smärtan som vägrar släppa från ens hjärta? Undrar om de slutar göra ont, kommer det ens ske?

Är massa tankar och känslor nu..Vet inte ens vart jag ska börja ta tag i saker och ting. Blir galen. Vill flytta imorrn och bara lämna kvar allt hemma i karlskrona. Vad ska jag göra??
Undrar hur allt kommer sluta i mitt liv? Hm..

Nehe, en köpp te och en negerboll nu sen kolla Paradise hotell på play! :)

.......

 

 

 


update

Blev en fika på cirkus 5 TIMMAR idag! Så skönt när man inte har något och passa. Fika är kärlek på hög nivå, right girls?

Vatt mys hemma hos Hanna ikväll. Köpte skräpmat och snask och kollade idol. Ville inte att Reza skulle åka ut. Fast ännu mindre Erik. Tyckte Mariette kunde åka ut. Hon är så förutsägbar och tråkig. Hon är ju bra och så, men lite "torr".

Hemma nu, tuggar på ett knäcke och surplar på en kopp te. Myspys med mig själv. Min älskling är ute och "svirar". Så baby, please dont call me later ;*

Ska snart krypa ner. Kanske dra igång lite SATC. Finns det bättre serie på denna jord kanske? EHH, NOOOO! All my love goes to satc. love love love.
Nehe, sov sött och vakna torrt ;)


p.s Kan sakna att ha inte ha "luggen" fastä jag älskar den. Dubbel moral? :S





Fri(day)

Skulle jobbat idag på skeppsgossen men chiefen ringde vid tio och sa att det var så lugnt att jag inte behövde komma. Så är ledig idag. Tråkigt för var sugen på att jobba lite. Blir istället en fika med Jay och Bianca. Ska hoppa in i duschen nu. Days slutade precis, lika spännande som vanligt. ^^ Haha.

Haft två helt underbara dagar i Göteborg. Kom hem inatt. Längtar såå till vi får lägenhet. Fått två visningar. Hoppas den i högsbo är fin och att man isf får den!

Kvällen blir lugn med myspys. Darlo ska tydligen "grabba-sej" dvs. spela x-box och dricka bärs. haha. Ja dem små liven.

Duschen next! Soo long. Ha en fortsatt trevlig fredag!



01:25

Ligger i sängen med datorn i knäet. Ni vet när man legat i sängen i ett par timmar och har ont i alla ställningar man ligger i? Så har jag det nu. Testat allt känns det som. Haha. Så får snart ta och stänga ner kontoret för idag.

Varit uppe hos min käre far idag. Ätit enn god middag. Fixat och trixat i mitt gamla/nya rum. Ska ta och slänga massa gammalt. Måla om allt i vitt istället för den hemska grön/turkosa fula väggen jag har nu. Hur kunde jag en gång i tiden valt den och uppriktigt sagt tyckt den var snygg?! Det gör ju ont och se väggarna! FYY! Nej, makeover!!

Blev en mysig kvällsfika med Jay och Cp på waynes innan ikväll. Snack om flytten och massa annat smaskigt ;)
Sen drog vi vidare hem till Jay och kollade "mamma till en mördare" och "paradise hotell". Fick sötsuge-rycket och sprang bort till biljarden och köpte mig en påse lösgodis! Hur ska man kunna sluta med det? Fattar inte folk som sätter och faktiskt KLARAR AV förbudet. Dem måste ha nått fel i hjärnan! HAHA!

På onsdag drar jag och Hanna till GBG och stannar över natten! wiiie! :D LÄNGTAR!

Ciaaao!




 

 

 


På riktigt..

Har ont i min hals och är superfrusen hela tiden! Drygt som tusan! Var hemma från jobbet idag! Har ont i min rygg också för jag legat i sängen så mkt. Hatar verkligen vara sjuk! :(

Införskaffade iaf mig mina jeansleggings idag som jag kollat ut på cassiopeia! Såå fina! Vill ha dem i vanligt svart med, me får vänta till pengarna växt ut igen på mitt pengarträd ;)

Ska snart hem till Olof och äta lite och bli lite ompysslad :( Soppa tror jag det blir sen hoppas jag på glass i stora  lass! :D

Idag har jag även...SAGT UPP MIN LÄGENHET! :D Känns verkligt nu och längtar som tusan redan. Så roligt det ska bli mina vänner! iiih!

Nehe, fixa sig en smula bara.
ciao!










Tisdagen 10 november 2009


Vaknade brevid Olof. Han tittade lite lustigt på mig. "Fan vad du har pratat i sömnen inatt". Så stackarn fick väl inte sova ut. Sry Baby.
Jobbade lunchen, men fick gå hem tidigare för mådde inte bra alls. Huvudvärk och kunde inte äta. Mådde riktigt dåligt.. och kan inte jag äta, är det verkligen något som är fel. Haha.
Vilat ett par timmar, fått i mig lite donken mat och köpt lite godis så ska klara av kvällen nu! :)


Nu blir det DH strax. Mysa ner sig och sen upp och jobba lunchen imorrn. Har öppningen så ska sova i tid! :)

Ha en toppen kväll alla! :D


RSS 2.0