walking the street

Fick ett sjukt oväntat samtal inatt vid ett tiden! Galet! Det trodde jag ALDRIG skulle hända!! Otippat till tusen..

Det med bloggandet och att även läsa bloggar har legat på is, och har inte haft ro eller lust. Men nu slänger jag ihop ett litet litet inlägg innan jag ska bege mig ut på joggingrundan och innan jag ska jobba kvällen!

Allt är kanon! Jobbar lagom mycket och hinner göra lagom med roliga saker :)
Imorrn ska guldpasset till liseberg inhandlas och på kvällen ska jag och Hanna gå på nattbion av sex and the city 2!! Galet vad jag längtar! Blir nog även en drink eller två innan bion ;)

Nee nu tappade jag lusten att blogga igen, see ya! :)




Du är inte glömd! Nu får jag vänta i 1,5 år till, HAHA!! :)



drugs? good or bad?

Jaa, jag är beroende. Men inte av droger men man kan kalla det en drog. Jag är SOCKERBEROENDE! Inget jag kom på igår precis, och alla som känner mig vet att jag inte klarar en enda dag utan socker/godis. Det är verkligen inget roligt eller något jag är stolt över, men jag har inte valt det själv heller. NU, har jag iaf bestämt mig att tag tag i saken. Det finns många skäl till detta, men främst att det blir kroniskt med saker och ting i min kropp. Ständig trötthet, svampinfektioner och såklart kommer det någon vacker dag slå till så jag blir smäll fet!
Så från och med igår så bestämde jag mig på allvar! Jag biter mig i läppen heeela tiden! Det är så jobbigt. Jag vill ha sockret, och det är nu. Dricker mycket te och små mellanmål för att stilla suget! Så nu hoppas jag detta ska hjälpa mig! Såklart så ska jag inte sluta helt och hållet, det förstår ju vem som helst ;) Men med måtta. Typ helgerna, och då behöver det inte överdrivas heller, iaf inte nu i början!
Så nu vet ni det med!! Om jag kommer klara det? Det återstå och se mina vänner. Ska uppdatera om mina sockerfria dagar och när jag "syndat". Usch, vad hemskt det låter.. Nejfy!

Nu till roligare grejer. Idag har jag jobbat, inte jättekul men trivs riktigt bra på jobbet. Jobbade bara halvdag idag, skön-t! Sedan hade jag en grej att "fixa" idag som gick bra efter mycket om och men. Lite stolt är jag fasiken ;)
Sedan hem och färgade håret, eller ja, Sara hjälpte mig :D Blev kanon!! Blev även en klippning, känns också kanon!
Tack Sara! :)
Ikväll blir det chill för min del. Skulle ut och ta ett par bärs men blev inkallad på jobb imorrn. 7.30-16.00. Det var min långhelg det, haha. Nej men det känns helt okej ändå. Sedan är jag ju ledig hela helgen! :D

Kommer förmodligen att lämna gbg i några dagar nästa vecka, wiiie! Ska bli ruuligt!

Nehe, nu ska jag plugga in Big in japan-guano apes. Ska ju förmodligen(kanske) gå med i ett rockband här uppe. Vill inte säga för mycket ännu, håller det öppet, men jaa ska träffa killarna till helgen! så äre ;D

PUSS!!



:( Byebye lover






Fuck the sugar!





Bort (a)

Har varken haft lust, tid eller ork att blogga. Det har varit en period som man känt bara "åh, varför ska jag blogga, folk skiter vad jag gör ändå". Men jag skriver inte bara för er som läser utan för jag tycker det är roligt också, och eftersom jag inte tyckt att det vatt roligt sista veckorna så har jag helt enkelt skitit i det :D

Så, sista tiden har jag träffat folk, lite nya människor har man bekantat sig med. Alltid lika trevligt :) Druckit massa öl har jag såklart hunnit med och jobba en hel del faktiskt.
Idag ligger jag hemma och är sjuk. Vill inte gå in på varför eller vad det är men ska till sjukhuset med Hanna sen i eftermiddag. Skönt och ha lite stöd så. Aldrig vatt på sahlgrenska innan heller, wuhoo ny upplevelse! NOT!!

Längtar till helgen då kommer Henrik, kidde och Jeppe ner. Ska bli svinnkul och träffa Henrik, blir nog liseberg och sedan ett par öl på kvällen! :)

Ligger just nu och kollar sex and the city och segar, ska snart hoppa in i duschen. Hanna är ute och går med sina päron som är här på besök. Johanna och Josse och hennes kompis Sara som är här på besök ska in till stan och fika tror jag. Skönt och få lite ensam tid, även om bara för en stund.

Såå nu vet ni lite men inte för mycket om vad som händer här uppe. Slänger upp en salig blandning av bilder som jag bara känner för just nu :)

Ha en toppen dag folks! :)
PUSS!!




på exet förra helgen






I somras på Biancas födelsedagsfest!






I vintras hos Hanna!





hundra år sedan! Henrik korthårig, haha. see u at saturday! :)



RSS 2.0