You gonna go far kid

Ledig dag idag! Sovit läänge! Nu har jag städat färdig lghten, iaf nästan :) är riktigt dutti idag. Tvättar tom soffklädseln, bra va? :)
Ska strax hoppa in i duschen sen blir det en fika med CP :)
Vad händer ikväll? Hm.. återstå att se!

Ledig hela helgen, woooonder(full)? Joodee :D

Allt känns tusen ggr bättre nu. Tack! Det börjar gå bra nu :)

HEJ MED SEEEJ!


Snart kommer beskedet..

Bion var supertrevlig ikväll med tjejerna :) tack för ikväll! :)

Dessa förbannade jefla känslor. Kan du inte bara lämna mitt huvud. Blir tookig. Mår illa som bara den nu :( När ska de ta slut?

Nu springer jag över till mina söta underbara granne lite och gråter på hennes axel med en martini som nattatröst. Är de okej? :P

miss you.

working-class-hero

Jobbat. Kom nyss hem. Skönt och vara på jobbet dagar som denna,kasst väder! Och så slipepr man tänka lika mycket också.

Fick klumpen i magen nyss. Hur ska jag få bort den? :/ Tänkte jag skulle springa en runda men är sviintrött, ska nog vila nu sen ev. springa ikväll.
Ska på bio med brydsen ikväll! "Baksmällan". Hoppas den är råålig :)

Please release me from the pain, please..




We used to laught at all, we used to look the other way..

En galen helg i Helsingborg!

Jobbade 8-16 i fredags. Pratade med Vevvan i telefon vid ett tiden, då vi spontant bestämde oss att sticka till helsingborg i helgen och bara ha kul. Sagt och gjort. Tog tåget vid tjugo i sex, blev bara hem direkt hem från jobbet och duscha och packa väskan!
Tågresan var helt sjuk! Satt med några alkisar som var barfota och snackade satan med allt och alla!

Väl nere i skåneland tog vi varsin feetpizza, sjukt god. Sen på med sminket och klackarna sen var vi redo att göra hbg! Drog ner till Hamnkrogen, ett riktigt mysigt och roligt ställe. Jäklar vad folk de va med. Riktigt fina karlar det finns i hbg, grr! haha. Hamna till slut på ett ställe som hette cardinale. Dansade till klockan fem på morgonen då dem stängde sen blev det vidare till en kille som heter Daniel som Vevvan känner sen innan. Lirade massa gitarr och sjöng, haha. Somnade vid åtta tiden, vaknade vid tio? och frågade Daniel, "Hur kommer man hem?" Daniel, "eeehh, typ,, ehh" Daniel: Satan, jag brände 2500:- spänn på er igår! haha. det förklarar en hel del. Därför jag mådde så dåligt, haha. Gick iaf hem till bjäregatan där vi bodde hos vevvans kille. Tog mih en timme att gå hem, BARFOTA! hade svinont i fötterna efter gårdagens dansande i högklackat med massa galna danskar! :)
Väl hemma på bjäregatan, gick jag o la mig ett par timmar. Vaknade drog en halv pizza sen började vi göra oss iordning igen! Blev ner till hamnkrogen igen, och ännu mer folk denna kväll. Blev dock inte så sent, var trött och skulle ta tåget i hyfsad tid dagen efter.
Vaknade med huvudvärk på imorse och började göra mig iordning för hemfärd. Missade tåget med en minut! helvete!!!!! Tog nästa en timme efter. Väl hemma slängde jag bara av väskan sen drog jag och mötte mina älsklingar nere på grevagården. Anna fyller 21 år idag och det skulle såklart firas! grattis baby! :)
Blev iaf en lyckad kväll! :)

Tack för en underbar helg alla som delat den med mig! Behövde verkligen fly från stan ett par dagar. Rädslan att se. Rädslan att inse ännu mer. Nej fy fan. Så.. vart flyr man nästa helg?

Jag saknar dig olidligt. Att inte få ringa och tala om hur det känns eller tala om allt jag vatt med om sista tiden. Bara kolla hur du mår och vad du gör. Att veta att jag är en börda för dig just nu om jag skulle höra av mig. Allt jag vill i slutändan är att du ska vara lycklig. Jag älskar dig min vän och kommer alltid att göra de!

Nu är det lägg dags. Jobba 7-16 imorrn!
NattiNatti!

With all my love /Lisen.




<3

You don't know what you got until you're missing it a lot
I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart, I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful
What I'm going through is hurtful
It is hurtful

It's hurtful..



skriva av sej lite.

Undrar bara när smärtan ska släppa? Stundvis glömmer jag, sen kommer det igen och slår till mig i magen! När ska allt lägga sig? Kommer de nånsin göra de?  Jag vill bara må bra igen. Jag hatar detta.Jag har förlorat dig. Jag har förlorat en vän som jag älskar obegränsat! Det gör så sjukt ont att se er tillsammans. Även om detta gör dig lycklig och jag vill att du är lycklig så sårar det så sjukt mycket! Att du beter dig så respektlöst som du gjorde, det sårar mest av allt!! Och att du även kastar bort mig som din vän. 
Pratat med pappa ikväll med, han är lite orolig över mig, söte far, ringer och kollar hur det är med mig. Han frågade idag om jag hittat nån ny kille? haha. "Ja, du har ju vatt med massa killar sista dagarna, hur går de?" haha. "skit i han, gå vidare..bla bla." "Hitta en snickare, det behöver jag" haha, sjuk är du pappa, men älskar dig sjukt mycket, så glad att jag har dig!!



Fick precis mess av Anna att hon vill ner och bada. Låter lockande, så blir ner och ta sig ett dopp, mår så sjukt dåligt ändå så kan vara skönt. Grymt varmt nu med, baaah.

Vad jag bryr mig om nu är att du kommer nära mig, även om det är försent att älska dig!
Vad jag bryr mig om nu är att få ut dig ur skallen, att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen.
Vad jag bryr mig om nu är att aldrig ge hjärtat rakt ut..

/L.

RSS 2.0