Göteborg

Älskade stad! Jag vill verkligen inte hem till Karlskrona. Me blir iaf hem och vända och tvätta upp och packa ner det man kan tänka sig behöva om man nu skulle få jobbet ;) OM det nu skulle bli så. Kommer jag förmodligen att bo hos Simon som bor vid redbergsplatsen.

Var som sagt på jobb intervjun igår och jag tyckte det gick kanon! Kändes bra! och jag TROR jag har goda chanser! ;) Hoppas hon ringer idag eller imorrn.
Efter att både jag och Hanna vatt på jobb intervju i TIMMAR, så begav vi oss på stan en runda och letade ivrigt efter det perfekta matstället.. Efter några mil på stan som det kändes som i den fruktansvärda kylan, hittade vi tillslut ett ställe med taco buffé. VI GILLAR!! Lydia´s diner inne på nordstan! Vi kastade i oss maten, svinhugriga

LYSSNA!! Det ringde precis i mobilen...JAG FICK JOBBET OCH HANNA MED!! Vi drar upp nästa vecka och börja jobba!! baaaaah!! :) :) :)
Wiiie, göteborg here we come!! :D



 



GOOTT!!


7k

Jag började känna mig lite hängig igår sen blivit värre. Legat i feberfrossa. Jobbade 7.30-10.00 idag, skönt med bara morgonpasset, men det var en plåga när man mår skit och ha feber! Sen legat hemma och bara sovit och kollat tv. Varit jobbigt att bara gått till köket eller toaletten. Fyy för att vara sjuker. Ont i min hals har jag också.

Iiiih jag ska vara ute ur min lägenhet på söndag!! Skrämmande ju!! Jag kommer sakna dem fyra väggarna och taket som jag brukar säga ;) Min egna första lilla etta ju :/ Lite sorligt äre!

Meeen snart Göteborg kommer vi!! :D

Jag har en blivit någon som jag gillar, känns lustigt. Känns som jag har is i magen och i hjärtat! Niiice! :D




KISSIE SKA FÅ FETA SILLISAR!




N Ö J D

Söndagen har passerat och så har även helgen. Jag känner mig nöjd!! Det har varit en bra helg helt enkelt!

Fredag: Fika med Sussi och hennes underbara dotter Meja även Hanna var med. Sedan drog vi vidare till simhallen. Skönt i denna kylan att basta. Sussi drog hem till sitt och jag och Hanna var bjudna på middag hos Anna. Pastarätt, mycket gott, tack! ♥ Efter middagen och lite snack drog jag och Hanna på bio, Avatar. En sjukt bra film. Diggade jag skarpt! spännande rakt igenom! Hanna följde med mig hem och sov över. En kanon fredag!! :)

Lördag: Slappdag tills jag/vi kom på att vi ville ut och svänga med gamla gänget. Sagt och gjort. Blev en kanon fest hemma hos Hanna.. Tack alla mina underbara vänner! Ni är guld, älskar att vara i ert sällskap! Blev en "kortare" utgång vilket hade sina skäl ;)
 
Söndag: Sov till TVÅ!! Baah, seg efter en natt med lite sömn.  Vaknade iaf och ringde runt till alla söta vänner och kollade hur dem mådde, så att dem levde. Haha. Gick hem till Hanna. Satt och snackade med thörn, nicke och Hanna. Myys! Sedan blev det hem till Olof. Vi skulle lagat middag men efter över en halvtimme på cityhallen tyckte vi att det var bästa att köpa pizza. Jag och Hanna var nöjda iaf! :) En lugn och skön söndag!

Nu ligger jag i sängen och ska försöka sova. Har satt klockan på tio, tänkte dra ner och träna vid halv elva sen fika med Bianca vid tolv. Om nu inte jobbet ringer in mig då :P

Förresten, ibland bara ler man och är allmänt nöjd! :D

Nehe folket. Sov gott! :)
/L.




00:58

♣♣♣
Var ute och gick med Jay och Cp innan. Var ute på isen vid borgmästarkajen och gjorde en fin snö ängel :D (Finns filmat) ^^
Sedan blev det hem och göra en stor kopp med varm choklad och lägga sig i plurret! Härlig känsla!

Nu sova. Imorrnbitti ska de jäklar i mig tränas..!


Sammanfattar min kväll i lite löjliga och meningslösa bilder.








SEX AND THE CITY 2

♥Trailern till SATC 2!
http://www.youtube.com/watch?v=XKQ5yRFkBnE



Längtar såå! Världens bäst bästa någonsin, SATC 2!

Här är lite bilder från den kommande filmen :D







T R Ö T T

När man är så trött så man inte orkar med något och man blir osocial och tråkig. Sån har jag känt mig sista 3 dagarna. Idag till exempel. Vaknade vid tio, eller rättare sagt ställt klockan då. Vaknade svintrött. Gick upp och var på gymmet vid halv elva. Tränade 50 min. Gick hem slängde av mig kläderna tog en snabbdusch och sen sov jag i FYRA TIMMAR! Hur sjukt är inte det då? Jag sover ju fan bort livet ibland känns de som, inte okej!!

Har kollat sex and the city nu ett par timmar. Ligger i sängen och är segaste ever! Håller på med tvätten också, ska ner nu och "switscha" om maskinerna. Älskar nytvättat. Härlig känsla.

Har en liten to do lista för kvällen:

* Tvätta klart all tvätt (ca 1 ton med kläder)
* Diska (ca 1 ton med disk)
* Dammsuga
* Bädda rent
* söka några jobb

Neehee, hörde att tvätten ropade "Vi är klara, vi vill hängas upp"
Ha en underbar kväll. Och alla ni som ska ta till flaskan ikväll..Ha så skoj och ta det inte lugnt ;D

Ciao!


Russin går fett bort!

Ligger i sängen nu måste försöka sova. Ska upp och träna imon vid tio. Att jag lyckas vända på dygnet? Hrm.

Jaaaoo, Nyåret var bra. Tre-rätters middag ute på rosenholm med massa gott sällskap! Blev massa lekar och annat skoj, en bra nyår helt enkelt. Tack till alla som deltog! :)

Jag har legat i badet ikväll! Såå skönt innan man ska krypa ner. Jag älskar känslan är man lägger sig i badet och det är så varmt att man måste gå i sakta i badet för det gör ont för det är så varmt. DET gillar jag! haha. Härlig känsla. Sen är jag för rastlös för att ligga i för länge. Finn det något värre än att bli ett russin?! Inte för mig iaf. Usch och fy säger Lisen! blää

 Är glad att jag fick träffa dig nu när du var hemma!! GoseFis!

Nehe, sova? Varför blir jag alltid hungrig på nätterna?? :S





RSS 2.0