Två tändstickor, tack!

Jobbar natten inatt och nu så här vid fem snåret är man lagom trött. Sover ju inte på dagen heller. kan typ inte de. Innan jobbet idag så har jag träffat veronica en runda. Sen var jag och fikade med Nicke och Filip :) Myysigt. Satt på waynes och spelade kort, jag vann alla ggr ;) Man är la bäst ;D höhö.

Faan, gillar inte detta med natten pga av att jag är en nattätare utan dess like. Ikväll har jag klämt i mig under ett 10-timmars pass: 4 rostade mackor med sylt/ost, Lite lösgodis, 2 st Julmust 33 cl, En bit smörgås tårta, hm 2 st knäckebröd och en mineralvatten 33 cl!! Seriöst, vafään är de med mig!?!? Är jag gravid, har jag mask i magen eller bara sjuk i huvudet!!? Tippar dock på det sist nämnda, hehe. Näe Louisan, skärpning nu om du inte vill gå med 200 kilos klubben till sommaren! Fy fan äckligt nu när jag tänker efter! Att jag ätit såååå sjuuukt mkt ikväll!! blä, vill bara spy rakt ut! USCH!!!

Nehe, nu ska jag och min kära kollega på boendet neranför här snart ta och gå våran morgonrunda och ge våra söta pensionärer sin morgonmedicin :)

Ha en Toppen Lördag alla!
/L.


Som jag hade dig förut

"Innerst inne kanske du försöker vända ett nytt blad i livet och hitta en ny mening med tillvaron"
-Ja, läste det igår i mitt horoskop och tyckte de stämde bra in på mig och min situation just nu.

Kan sammanfatta veckan hittills lite kort. Jobb, fika, promenader, simmning, vännerna, storhandling, tårar, vindrickande.
Ikväll ska jag och Veronica och Ella upp till pappa och isa på middag :) Pappa står hemma just nu och gör KROPPKAKOR!! som vi ska äta :)

"En resa på tusen mil börjar alltid med ett enda steg",  åå vill bara vara på resans slut nu!! Jag orkar inte med detta!
Något som stör mig är att du sagt/säger " vi har för mycket i bagaget" men hallåååå, De va du själv som packade det bagaget, inte va de jag iaf!! aja. Ont som tysan gör de.

Just nu har jag kyckling i ugnen som ska stå o gotta till sig, sen tänkte jag "pilla" bort köttet och ha till att göra ex. Kycklingsallad eller något imon :)

Nehe, strax blir det powerwalk. Rensa tankar och ta bort överflödigt fett!! haha.

Kram/L.

Varje dag, Varje minut, Varje andetag..

Sista dagarna har varit mycket tunga. Kärlekstrassel. Men förhoppningsvis är dem över nu. Hör inte av dig mer är du snäll. Jag ber dig! Jag klarar inte de!

Jobbet har börjat röra på sig lite igen, känns bra. Så drygt att sitta hemma hela dagarna.

Nu ska jag kila bort till Hanna en runda, min älskling de. Love*
Jaha idag igen?! Aja, skit samma!

puss!

090113

Tröttsamt det är att vara ledig såå här länge. Visst, det är då inte kul att jobba, men att gå hemma i flera dagar är inte kul. Alla andra jobbar ju så man har liksom inte så mycket att göra. Idag har jag varit hos Hanna en runda på jobbet och åt lunchis tesammans. Mikro-foodie, fiinr de. NOT! , Men de är det ända plånboken tillåter just nu, tyvärr. Hatar vara panky! Trist.
Va på jobbet en runda med och tog mig en kopp kaffe sen gled jag förbi mitt andra hem 1344 på vägen hem till mitt riktiga hem. Anna och Linn satt och fikade och hade de mys, men var för rastlös för att sitta kvar så nu är jag hemma igen vid min vän datorn. En vän som alltid står kvar, som inte säger så mkt. Rätt skönt faktsikt.
Ikväll blir det en runda till vevvan. Ska baka kladdkaka :) MUMMA!

Igår var en riktigt härlig rolig kväll, tack! Faan vad jag skrattade asså! Höhö. Tjollan ;) hehe.

Nehe, om man ska göra nån nytta idag och ta tag i disken i köket och sedan ta en powerwalk? Mindre kul i detta tråkiga vädret men fasiken jag måste ju röra på mig lite.

See ya! /L.


Två-noll-noll-nio

"En resa på tusen mil börjar alltid med ett enda steg" -Kinesiskt ordspråk.

Hoppas på att detta året kommer bli lysande. Inte för att 2008 var kataostrofalt, det hade sina upp och ner gångar såsom allting annat. Hoppas bara att detta året kommer med nya äventyr :) Känner på mig att det kommer bli bra. Det är vad man gör det till som dem säger.

Nanedags. Jobbat kvällen. Var en rätt stressig kväll, men det gick som vanligt! Alltid ett leende på läpparna som mina gamlingar säger ;) Ååå dem är för underbara. Ger såå mkt! Tack!

See ya.. Maybe.

/L.


RSS 2.0