Torsdag 22:22 ?

..Hm, alltid konstigt det där med tiden.

Jobbet idag. Först galären sen boendet. Gick hem och vilade, somnade till vaknade, skynda mig iväg till yogan. Skönt pass det där. Sen gick jag och handlade. Gjorde mig en kopp te och några mackor. Blev även lite lösgodis (a).  Kollat lite sex and the city nu, ska strax krypa ner.  Blir jobb imorrn med. Sen har brudarna bokat bord på nivå klockan nio. Ska bli riktigt naajs.
Jobba, städa, bet. räkningarna, stan, sola.. Tanken är ju att hinna med allt detta, gör jag det?

Jobb,Jobb och åter jobb.


Baah, hur fasiken ska jag klara ut detta är det tänkt?  Och du bryr dig inte ens.

Yeye, Så äre. Jag klarar mig.


you are what i want baby

Sitter och kollar sex and the city. Gör det ofta när jag ligger hemma själv. Man känner igen sig i vissa delar och i andra delar inser man hur bra man har det. 
Varit hemma hos pappa hela dagen idag. Badat i sjön, ätit en god middag och bara njutit av att vara hemma :)

Igår var en helt fantastisk kväll. En underbar eftermiddag/kväll. Det vrider sig i magen på mig när jag tänker önskar och hoppades på att det alltid skulle vara så. Varför kan det inte det? Är det inte meningen? Jag hatar alla dessa frågor och framför allt hatar jag alla hemska bilder som spelas upp i mitt huvud om och om igen. Kan man glömma och förlåta?
De säger att tiden läker alla sår? Men känns som att mina sår strös med salt om och om igen, hur ska dem då kunna läka? Jag vill vara där nu då allt är i harmoni. Jag vill kunna blicka tillbaka och le.

Dubbla jobb imorrn. Först galären sen serveringen. Yeye, pengar :)'

Har så svårt att släppa din hand och se dig gå åt ett annat håll. Har du också tänkt på ibland att ingeting spelar någon roll..


WITH ALL MY LOVE! /L.









fool me once shame on you, fool me twice shame on me

..Visst är det så. Så sant som det står skrivet.
Vet ni vad jag är mest besviken på för tillfället? MIG SJÄLV! Är besviken på mycket men framför allt är jag besviken på mig själv. Det är ingen rolig känsla man väljer att känna, men nu gör jag det och det är hemskt!
Måste ta tag i så mycket. Orkar inte bara är rädd och.. jag skjuter på mina problem.

Kvällen har spenderats hemma med massa tända ljus, varma mackor, och ett bad :) Myspys. Synd att en och en annan tår skulle komma, men men. Tack Grannen för du lyssnade på mitt sladder. :)

Nu ska jag sova. Imorrn blir det jobb på galären. Var längesen nu men kommer nog gå bra. :) Sen träning, sen.. ja vem vet. Blir väl som vanligt, en förhoppning på något som aldrig sker. Borde lägga mig tidigt så jag slipper vara med om det. Funkar det att sova bort något? Hm.

Nehe, sova nu och sluta hoppas. Hoppet är det sista som överger säger dem. Men när överger det då?

/L.



 


my passion for shoes!

Jag är svagare än svagast när det gäller skor. Var hos mikaela ikväll och fick syn på hennes nya heting! Hann inte mer än hem och ahr beställt mig ett par nu! My lööööv! Kom nu så jag får se på er!! :)

http://nelly.com/productInfo.asp?qNavigation=categories&qNavigationClass=&qNavigationGroup=&qClass=&qGroup=&qProductId=427156&qProductColorId=46&language_id=1&gender=1

Här kan ni se mina nya älskling! Mamma älskar er! puss!!

Uppdatering

Trött på att ligga och vända mig från vänster till höger sida, från höger till vänster sida. Från mage till rygg och rygg till mage. Hur ska jag göra för det ska kännas bra? Känner panik och det kryper i hela kroppen! Måste lära mig sova bättre! Sover jag med någon blir jag lugn och somnar som ett barn. Som när jag sover hemma hos pappa i mitt gamla rum. Det känner jag ett lugn och kan somna med ro att pappa över på övervåning och donar med sitt. Saknar ibland att bo hemma.

Mycket har hänt samtidigt ingenting. Vill att mycket ska hända men samtdigt inte tillräckligt.
Jag har i alla fall sökt ett jobb som jag drömt länge om nu. Hoppas det går hela vägen. Annars testar vi igen! Hade varit en riktigt kul grej! :)

Jobbat en hel del nu sistone. Slutade mitt sommarvik. nu den 13 aug. sen har jag fortsatt med serveringsjobbet. Är sjukt trött på äldrevården. Mina söta pensionärer är små söta solstrålar. Men så finns det vissa mongolider med, Som klagar på allt! Dem klagar på att det regnar, att solen skiner, att det är för kallt och för varmt. Att dem har för mycket att göra så dem hinner inte med allt ..men i själva verket så har dem bara tre uppgifter på hela dagen. Äta skita sova! Så sluta gnäll!!

Undrar hur mina dagar skulle se ut om jag inte hade mina älskade vänner? Ni förgyller mina dagar och jag älskar att vara med er!
Igår var vi hos Jenny och grillade på hennes bakgård sen blev det en film på de med. Den blå lagunen. Fick till och med se lite naket ;) En mycket mysig kväll, tack!

Hur kommer denna hösten/vintern bli? återstå att se, eller ta tag i rättare sagt! :)


 


RSS 2.0