Fredag 13.45


Trött som fäsen idag! Ska jobba 15.45-21.00, blää!
Så nu ska jag äta frulle/lunch. Köttfärsås och spaghetti! :) Mumma!


Gillar att vara själv, gillar att jag gillar det!

..Men jag är inte bitter. haha. Jo lite kanske, men de får man faktsikt vara. Men känner bara mer och mer att detta med män inte rör mig i ryggen längre. Inte alls intresserad nu. Finns såå mycket mer att bry sig om! Just nu är det min träning som ligger i fokus, och jobbet. Måste ligga i nu sista veckan. Sen har man sina underbara kompisar. Vem vill ha en snarkandes man bredvid sig? Usch, nej tack, sover gärna själv!  :) Börjar verkligen gilla att vara själv. och jag gillar att jag gillar det.

Tränat ikväll igen. Känns najs! Sen besökte jag Jossan på hennes jobbi. Blev en kopp te och lite skitsnäck, det gillar vi ;)
Nu har jag precis tagit ett varmtvarmt bad med massa av skum, skummade tom över :P
Nu blir det lite snask och popcorn och SATC <3 Mysipysi!!

Jobba imon 15.45-21.00. Känns inte kul, men okej :)

Den ena idioten är den andra lik, sååå jävla piinsamt! lol, får man säga så? haha. 

 /L.

Vatten?

Måste bli bättre på att dricka vanligt heligt kranvatten. Har sjuukt svårt för de. vet ej varför. När jag tränar och så är dte inga problem alls. Det är mer till maten och under dagen jag typ inte dricker alls :S Nått riktigt knäppt jag börjat med nu sista dagarna är att dricka MJÖLK till maten. Har jag fan inte gjort sen jag va liten!! Men guud så gott de är med ett stort kallt glas mjölk :) Idag drack jag mjölken i ett stort vinglas, haha. känsla på de.

Grät lite nyss, föll några tårar. Har inte gråtit på länge nu, men ikväll brast de ut. Men de är löst nu. Kändes jobbigt som fasiken bara. Otillräcklig till max!! Usch och bläsh, jobbig känsla! Förlåt..

Nu ska jag och Johanna dra och simam ett par längder sen blir de nog ut en runda, men hör coh häpna NYKTERT! De ni ;)
Bara ut och kolla folket och som det ser ut nu så vinner nog KHK, så blir nog lite folk ut :)

Låten som jag spelar sönder förtillfället : Beyonce-Halo
http://www.youtube.com/watch?v=70AgyIEnBRE

See ya! /L.

Tisdag 14:57

Lediga dag idag. Har vatt på UM, gick mkt bra. fick prata av sig lite med, sköönt de :)
Nu sitter jag o äter frukost/lunch. Min storfavvis för tillfället. Tonfiskknäcke med lök och ruccola. Fint de! :) och så klart en stor kopp med te till de :)
Ska snart dra jag igång ett stor städ. Haha, stor och stor, Men ska städa av hela lägenheten hade jag tänkt :) Sen blir det träning senare idag :) Me love! Så sjukt skönt att kommit igång igen! Har träningsvärk sen igår, mest i magen :P
 
Tankar..

Vill ha sommar nu! Korta shorts och söta klänningar! :D


/L.


04:07




En bild säger mer än tusen ord! :)

14 februari- Alla hjärtans dag, säger dem.

Yepp. Alla hjärtansdag. Vilket påhitt, tycker man ska visa sin kärlek till sina nära 365 dagar om året! Usch nej fy skam för denna dagen! Men nu är det över iaf.

Jobbar natten inatt. Känns jätteskönt faktiskt! Måste skärpa mig nu vad det gäller att festa och gå ut och detta. Jag känner mig redo att gå vidare från detta kapitlet. Vatt en fas som jag varit i nu, som har haft sina skäl. Man är i olika faser när det gäller att gå vidare från någonting. Min första fas som varade endast i ett par dagar, var att ligga hemma i lägenheten och bara sova bort dagarna. Men hade underbara vänner som kom hem till mig trots att jag slutade svara i telefonen. Kom hem och ringde sönder dörren, sa åt mig hoppa in i duschen och rycka upp mig. Anna kom och städade och lagade mat! Underbaring! Tack! Sen kom min andra fas. Då jag aldrig va hemma. Sov knappt hemma.  Jag var rädd att vara själv, och behöva känna efter hur jag mådde. Så sysselsatte mig ehla dagarna. Drev omkring bland kompisarna. Sen kom min tredje fas, Då jag började festa så ofta man bara kunde.. det är den fasen jag varit i nu, men som jag valt att avsluta.
Så nu är jag inne i min fjärde fas och förhoppningsvis sista. Den fasen innbär: träning!Jag har börjat på aktiva igen efter ett stort upphåll. Älskar träna. Varför slutade jag med de? En hobby som är bra både psykiskt och fysiskt! Nu är det minsann slut på party-pinglandet!! Självklart kommer jag inte sluta helt och hållet, men nu blir det med måtta! =)

Imon kommer vevvan hem igen så blir att träffa henne en runda. Sen vill jag umgås med mina sötfisar Madde och Hanna. Göra nått mysigt. typ käka?

Är såå glad över att jag har mina vänner. Vad hade man gjort annars? Usch, vill inte tänka på de. who needs guys, when you have girlfriends? haha.

Usch, finns inga ord. Borde väl bara vara tacksam att det är över. Ett stort hat börjar växa fram. Finally! Längtar dock till den dagen då du inte är något. För det är du fortfarande. jag bryr mig, men inte som innan. Nu är du bara någon som man blir helt galen på! gah! yeye..äckelpäckel!

Nehe, nu ska jag dra igång Arn 2 hade jag tänkt mig!
sleep tight people!

äckliga-jävla-satans-smutsiga-svin!

Du är ta mig fan sjuuukt i huvudet! Fan vad jag ångrar att jag träffade dig din sjuka fan! Du behöver söka hjälp! Men nu du, Nu jävlar! Vet så sjukt mycket skit om de, och jag är fan inte feg att hålla käften! Du är patetisk! Att du säger att du älskat mig är det sjukaste jag någonsin hört! Allt var ett jävla spel! Det största misstaget jag gjort i mitt liv vatr att träffa dig din sjukafan! åååååå

Kärleken gör en blind..!!

Im just more, im just more, im just more!!!!!!!!!!!!!!!


It's a sad sad story..

I'm not ready to make nice,
I'm not ready to back down,
I'm still mad as hell
And I don't have time
To go round and round and round
It's too late to make it right
I probably wouldn't if I could
Cause I'm mad as hell
Can't bring myself to do what it is
You think I should..

I know you said
Why can't you just get over it,
It turned my whole world around
buti kind of like it..



I'm through, with doubt,
There's nothing left for me to figure out,
I've paid a price, and I'll keep paying...




Stone-Heart!!

Skit ska skit ha, right??


Måndag 15:50

Vaknade sent idag. Klockan var ca halv tre :O Men är faktiskt sjuk. Åkte på en förkyldning i helgen. Efter Lördagens bravader. Var först hemma hos Hanna och tog några glas vin sedan gick vi bort till Jonas som hade fest, trevligt. Blev dock lite vääl mkycket dricka för en annan. Drack massa absint och annat farligt. haha. Sen vidare på Nivå där det inte va så jättespännande så jag drog bort till statt där de va mycket roligare. Dansade loss lite o ja, vad hände mer? haha. Lyckad kväll på slutet iaf ;) Me like!! :D

Igår va de slappedag. Var iofs på barnkalas vid fyra tiden, massa skrikande ungar, icke passande på B-dagen :P kakorna och tårtan var iaf väldigt god! Älskar dem snickers kakorna Vevvan gjorde, mmm :) Tack hjärtat!

Vet i tusan va jag gjorde i Lördags men har stukat till foten riktigt ordentligt :/ Svullen o kan inte stödja på den :( Aja. så de kan bli en Lördagkväll ;)

Blir lite plock hemma, diskat lite o så. Måste dock ut och få i mig lite luft känner jag. Kanske blir att titta bort mot Veronica/Hanna hållet senare :)

Ha en bra dag/kväll.
/L.

Torsdag 23:02

Sitter på jobbet nu. Jobbar natten inatt. Ska nog bli bra. är dock lite sliten efter gårdagens bravader, haha. Jisses, Blev lite karatefylla igår. Kan säga så mycket som att jag inte äger en mobil idag! :( Fään alltså! Men men. Blev efterfest och detta igår med såklart. Kom hem vid, hm 6 imorse? Kokade lite nudlar o satte mig vid datorn :D fiint de!

Idag har jag bara slappat. Sov till ca ett. sen har jag vatt med Henke och kört runt och fixat med min mobil sen spenderat min kväll med Gullet_Hanna :D Blev lite spaghetti och köttfärsås hemma hos mig sen däckade jag i ca 1 timme. Vaknade av att Hanna kastade en hårborste på mig! Haha, tack gumman!

Nehe, nu ska jag ta och göra mig en cup of tea! :) see ya!

/L.

Måndag 12.15

Usch vilken hemsk dröm jag hade inatt. sovit super dåligt. Madde sov här inatt, hon  har sovit som en liten bäbis! :)
Vaknade av att dem håller på med den dära jävla idiotrenoveringen på våningen över!! Inte första gången man vaknar av den nu! Har värsta huvudvärken idag :( Ledig idag som de ser ut. Hörde inte att jobbet hade ringt mig imorse :S
aja.

Ska kolla "days of our lifes" snart, sen  blir de ut på en låååååångpromenad. Känner att jag verkligen behöver komma ut och rensa tankarna!
 
Förresten har jag kommit fram till något som 1000000 andra kvinnor redan fattat. Att MÄN ÄR EN GÅTA!! Förstår mig inte på vad dem har innanför pannbenet. gaaahh.

Helgen bjöd på en hel del bravader!

Massa tankar, känslor mm i huvudet nu. Så förlåt älskade vänner om jag är lite "off" ibland. Men nu vet ju varför. Är så tacksam för att jag har er! ÄKTA vänner, som agera ÄKTA! <3

Nehe, morgondisken och Bäddningen står och väntar! Ha en toppen dag!!

/L.


RSS 2.0