Nattuggla?

Blivit några sena kvällar nu på raken. Icke bra! Jag som varit så duktig tidigare och lagt mig före tolv. Men nu känns det som en omöjlighet att somna! Jag och Johanna sitter uppe just nu. Josse och Hanna sussar gott!
Imorrn åker Josse och Jay hem till Karlskrona och ska vara borta i hela 12 dagar!! Hanna åker till helgen och kommer hem på måndag! Så kommer sakna tjejerna nu när man är van att ha dem runt omkring sig! Så kommer bo i vår stora lägenhet själv :/ Eller påsken ska spenderas tillsammans med Vonhaugensnausser! :)

I helgen var jag hemma i karlskrona då jag fyllde 22 bast! Wiie? eller? :S
Var iaf en trevlig helg, testade på nya "utestället" Sliver/harrys. Trevligt och fräscht men inget slår ju gbg!♥
Hann träffa e del av vännerna kort men många som jag inte ens hann hälsa på. Madde tex. Gumman, saknar dig, kom upp och hälsa på oss snart!!

Längtar tills Torsdag.. :D


Nehe, sova snart kanske!
Tjoo!












Von Haugensnausser

Massa har hänt. Massa bra saker vill jag säga. Även några dåliga såsom att min mobilphone blev stulen på park lane i fredags! Meeen, har införskaffat en ny. Så tråkigt med alla kort, telefonnummet mm bara.


Fre: Skulle vatt en myskväll som plötsligt vände och blev en galen ute kväll på avenyn.
Lör: Låg jag döende(kändes så i vart fall) hela dagen och sedan på kvällen blev det en god middag och snask till melodifestivalen med Mr Von Haugensnausser och hans bror.
Sön: Blev en underbar brunch med Mr VH. och även dagen spenderades där med massa slappmys.
Måndag-Tors: Jobb. En riktigt underbar dejt med VH I Onsdags med middag och bio! Alice i underlandet! Gillade filmen!
Jaa, lite av min vecka i korta drag! Vad har ni haft för er? Festat, slappat? :)


Jag har haft en kanon helg och en kanon vecka! Jag är glad och pirrig i magen hela tiden! En underbar känsla.
Du gör mig glad. Och jag längtar tills du kommer hem igen!!

Ikväll har jag tvättat, legat i badet och nu bara slappar jag och inväntar John Blund!
Ha en fortsatt trevlig torsdag kväll folks!
PUSS!!











Innan utgången i fredags.











Hejhopplingonsnopp!! :)






You know that I love you so I love you enough to let you go

Ledig dag. Ite gjort något vettigt idag. Varit i stan en vända tillsammans med Melissa. Åkte hem till Melissa och hon bjöd på lunch. Mycket gott, kassler och ris. Tack!
Nu har jag legat hemma och slappat ett par timmar och jag känner hur rastlösheten börjar ta över som bara den. Måste nog ut och gå med noomi en vända för att få den att vända? Joo jag gör nog det.
Börjar bli hungrig som attans igen! Blir nog nudlar och wok, eller min vanliga tråka shake kanske? Återstå att se senare! :)

Ha en toppen kväll era hooliganer! ♥
see ya!


everything bad is good for you?

skulle snarare säga: Everything thats good is bad for you? Hm, tåls att tänka på!

Dagen/helgen har innehållit, jobb! Trivs jättebra på nya jobbet!
Jag måste bara få uttrycka; Jag är så glad att jag flyttat hit! Mår toppen även om vissa grejer är tuffa i början, att starta om på nytt. Jobbet ska rulla igång och så med lönen! Men allt är super!

Haft en lite tuff/jobbig kväll... Eller där ljög jag.. Det har vait en SKITJOBBIG kväll! Inget jag vill gå in på. ville bara att ni ska veta att trots att allt är underbart så kan vissa saker bara "ploppa" upp från ingenstans så som denna saken gjorde ikväll. Hjärtat slutade slå och lämnade kroppen för en stund för att sedan hoppa in igen och känna efter. Fan, fuck, jävlar vad ont det gjorde. Meeeen, DET MAN INTE DÖR AV GÖR EN BARA STARKARE! ett uttryck som jag börjat tro på mer och mer genom åren.
Såå, nu är det dags och vända på bladet och skriva ännu ett nytt kapitel. Som jag tjatar om mina kapitel men livet är som en bok som ska skrivas.. och det är faktiskt du själv som ska skriva den..Ingen annan!!


Darling, Can you meet me halfway, right at the borderline?




spontanitet är mitt namn

Ledig dag. Vaknade upp, log. Somnade om. Vaknade igen och log ännu större när jag såg att solen strålade utanför.
Att lite sol kan få en på så bra humör tycker jag är allt lustigt, men bra :)
Hade en kanon kväll igår. Trots att jag var så nervös att jag inte visste vad ändan satt eller vad jag själv hette. haha. Men med ett stort leende och raska steg blev allt kanon tillslut!

Blev en promenix ute i det fina vädret innan med tjejerna(-Hanna, som är på jobbet). Kanon sköönt fastän det var kallt. Vi gick längs med hamnen och pratade om hur mycket vi saknade sommaren! :)

Ikväll blire chillidill! Får se om det kommer ske några äventyr, återstå att se! Jag älskar spontaniteten och att vad som helst kan ske :)

see yaa!




Vissa dagar saknar jag luggen! :/




2 Mars 12:23

Ligger i MIN säng i MITT rum nu. Kunde inte gå till jobbet idag då jag kände mig dålig. Ont i halsen och kunde knappt andas. Har ju något jäkla virus i mig som vägrar ge med sig då jag haft denna "skiten" i en månad nu, (om inte mer).

Har betalat min alla tusen miljoner räkningar nyss och undrar hur pengarkassan ska rulla på? Inte alls som det ser ut nu. Såå tråkigt!

Tjejerna sitter ute i vardagsrummet och myser och kollar några sjuka klipp på nätet och lilla noomi(Jays hund) springer runt och hittar på bus hela tiden. Sötaste hunden i Göteborg är hon :)

Helgen var kanon.

Fredags: Var det mysmiddag på Hisingen i kompisarnas hus. Kvällen avslutades med en spontan ute kväll på Gretas, oj vad det dansades loss och kul hade vi :)

Lördags: Flyttlasset från Karlskrona kom upp och det var 2 TON som skulle upp i vår lght. På kvällen blev det husfest på hisingen, mycket roligt och den avslutades på excet (valand). Trevligt med på tok för mycket folk. Gick knappt och dansa. Senare på natten hade jag mina äventyr och gick vilse på vägen hem, men fick skjuts hem av en busschafför som gått av sitt pass, haha. Tack!

Söndags: Vaknade av ett trevligt telefonsamtal. Söndags mys på Eriksberg ;) Kvällen spenderades med tjejerna och plock i lghten! ♥

Idag vet i tusen vad som sker men blir lugnt eftersom jag inte är helt hundra. Solen skiner för fullt så ska väl ta mig ut en runda.
Ha en toppen dag, Vänner och Fiender!











Puss!!


RSS 2.0