Första snön?

Pappa ringde nyss och berättade att det snöade upp hos dem och hade gjort heela dagen, snart ser man inte marken sa han. Söt han är pappsen. Ni som känner Cliffhanger, kan bara skratta, och höra hur ivrigt han ringde och berättade detta. haha. All min kärlek till min far <3

Dagen har bestått av Frukost på Tre G med Anna innan hon skulle bege sig till kälmar. Sen gick jag hem till Madde i ösregnet. Myste med lite te :)
Nu är jag hemma och i fullgång med tvätten. Syster kom för ca en timme sen också. Hon har rast ett par timmar så kommer hon hit och tar över soffan o datorn. Men nu lyckades jag iaf raffa åt mig datornn igen. haha. Har precis fikat med Munkar och te :)
Dagen har alltså bestått av massor av fikor, haha. I knååw, måste fan skärpa mig! men e så mysigt :)

Igår var jag på arklimästargatan och kollade film, mkt mysigt! :) Blir lite mys där ikwäll igen :)


Blicken framåt och med hakan högt, lämnar jag nu denna soppan!
Tack för mig!


Går det över tills man gifter sig?

När ska detta sluta?
Trodde jag skulle få en trevlig och mysig kväll med lite vin och tjejerna på Nivå, men icke! Klart att Louise Ferm inte ska få va lycklig. Men varför? Tusen tankar i huvudet just nu. Jag orkar inte må så här. Det är inte jag att va ledsen och nere. Anna ska komma hit snart o sova. Jag klarar verkligen inte vara själv nu! Åhh varför? Det är frågan man ställer sig hela tiden, varför!???!!??
 whywhywhywhywhy?
 GAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!

Vilodagen

Ja de har det verkligen varit idag. En sann vilodag! Legat i sängen hela dagen! Förutom när jag gick till cityhallen imorse och inhandlade lite frullegrejs! :)
Ikväll blir det att åka upp till pappa ett par timmar, Dem hämtar mig nu strax. Drygt o sitta i lägenheten heeela tiden.

Imon blir det jobb. 06.45-15.45 dryg tur, men de är verkligen behövligt med en sådan tur just nu! fast den suger balle som man säger ;) haha.

Näe, nu ska jag klämma nårra mackor till sen slänga på kläderna, för att bege mig norrut!
Ha en trevlig mysig höst-söndag i det blåsiga/kalla vädret!

Friday

Blev sent igår. Var ute på promenad efter jobbet i blåsten, men de va niiice ;) Sen blev de en kopp te med trevligt sällskap så blev ganska sent igår, så lite seg idag är man allt, men de e ju Fredag så bara att rycka upp sig! :)
Har precis duschat, ska ner till Julia på kallis och äta frukost/lunch.

Får se vad kvällen har att erbjuda. Mys el. Fest? Hm.
Have a nice day!


Tyvärr eller Tack och lov?

I could have another you in a minute,
Matter fact, he'll be here in a minute, baby

I could have another you by tomorrow
So don't you ever for a second get to thinkin'
Your irreplaceable!!!!

Blev riktigt niice igår. Dimma var det allt. Ja godetid. Vad hände igår egentligen, aja ingen idee o har ångest nu. Fan, haha. Man lever bara en gång, tyvärr, eller ska man säga tack o lov? hm :/

Jobba 17-21 sen blir det en promenad i staden ikväll ^^ mysiiigt!

Nääe, nu får jag skynda mig, ska träffa Johanna o Anna nu och fika prata skit o njuta av andras olycka! haha
see ya!

Hurting with every heartbeat

Vaknade imorse och tänkte: "Det kan nog bli en bra dag idag". Den har gått i svackor men mesta dels av dagen har varit toppen faktiskt.
Började dagen hemma med en kopp te och en smörgås vid datorn och våra bästa år i bakgrunden :) Senare blev det Lunch/middag/Fika, med Hanna och Julia på kallskänken, Trevligt chix :)
Nu ikväll har jag vatt på promenad, skönt som tusan. Pratade med lite nära o kära på tele, härligt ;)

Ikväll blir det utgang! yeah! Blir ett tjejgäng hemma hos mig :) Detta är precis vad jag behöver just nu, lite dimma :P

Nej, nu blir de till att hoppa in i duschen för snart kommer Mamma-Anna och gnäller att man inte är klar o bla bla.. haha.

Ha de gött! Eller nae, inte DU!!!
SEE YA! ;)

Release me

FANFANFANFANFANFAN! Orkar snart inte mer, eller jag gör inte de, men på något vis gör jag de ändå :/
Allt är så rörigt det bara kan bli. Åhhhh, varför gör det så ont??

Igår var iaf en underbar kväll. Anna kom hit  och ringde på dörren, och jag låg inlåst i lägenhet och bara vägrade göra något! Så hoppade tillslut in i duschen sen blev det en fika sen Bio, Mamma Mia. Sen gick vi till Montmartre och tog oss ett glas vin :) så TACK Anna! <3

He said he loves you and call you dirt!

Fredag

Sitter hemma med min halsont :( Ska äta en varm koppen nu till lunch. Sen blir det att ta en varm skön dusch! Blir till att träffa Madde sen efter ett nån gång för att ta en promenixis :) var så länge sen jag träffade dig gumman. Saknar ju dig!!
Ikväll blir det en lugn hemmakväll.

Jobba 7-21 imon.

Varför träffades vi nu?

Do i make it or will i break it?

Ja, så sant som skrivet. Antingen klara jag av det och kommer över det. Eller så klara jag det helt enkelt inte. Återstå att se.

Jobbade 12-16.30 i hemtjänsten idag. Inte skoj sista halvtimmen på jobbet då en tant trillade från sängen när jag stod i köket och hörde ett högt  "dunk"!! kom in och en blodstråle stod rakt ut i från hennes huvud. Paniiiik! Hon slutade aldrig blödda. Stod med händer fulla av blod och hela golvet lika så. Gud vad jag skakade.. Men hade skött mig jättebra sa ambulanspersonalen, Hade fått stopp på blödningen med hjälp av en kökshanduk! Tanten mår nu bra men ligger på sjukhus!

var så tagen att jag gick o la mig o sov nu när jag kom hem. Så vaknade nyss. Låg i badet en stund nu med, sååå sköönt med badkar! :)
Ska hem till Alexander nu. Ätit lite fruktsallad, mumma! :)

hejdåååå!!

Du vet den där klumpen

..
Den som finns i magen, som gör dig, ledsen, illamående, sömnlös,  tappar aptiten, och  är allmänt nere! Den klumpen finns i min mage just nu. Och det är så fruktansvärt jobbigt. Vet varken ut eller in. Varför jag? varför? varför?

Önskar att känslor inte existerade för tillfället.

Hjälp mig någon?
Jag vet samtidigt att det är bara jag själv som kan hjälpa mig, men när jag inte vet hur jag ska göra så får jag panik!!


Nu ska jag iaf till jobbet vid sju, efter ca 3 timmars sömn inatt. Jobbar till fyra. Ikväll blir det en lugn kväll, får se vad fredagen erbjuder.

Ha en bra  dag alla!


När ska jag fatta?

..att man inte bli slim av att ligga en heel dag hemma i soffan med en chipspåse vid sidan om? när?! Blir galen på mig själv alltså!

Slappat hela denna veckan hittills. behövde lite ledig samt att jag har ju varit/är sjuk!

Ikväll vet jag ej vad som kommer ske, kommer de bli mys någonstans eller utgång? hm.

Om jag bara visste hur jag kände så kunde jag göra mina val där efter..


RSS 2.0