Vår sista dans, vår sista chans

Ja jag vet vad som måste göras, ändå sitter jag kvar här. Det skrämmer mig att jag kan nå dig vart du än är.
Jag vet att jag döljer en sanning, att väntan inte leder någonstans.
..Ett sista kapitel som jag har förälskat mig i.

Det är kanske dags att inse att människor förändras och att man inte kan leva i det förflutna. Jag saknar en person som inte exiterar, mer än i mitt minne. Gör så ont att det är du.
Du sviker mig gång på gång. Ger mig falska löften som alltid bryts bit för bit.  Ger mig hopp om att det ska bli bättre men det blir det aldrig. Jag trodde så mycket mer. Men det smärtan som du gav mig idag. Det tog hårt. Du är inte värd att vara i min närhet. Du tar mig förgivet. Du gör mig till någon jag inte vill vara. Jag orkar inte kämpa mer för vår vänskap. Man måste vara två. Jag vet inte vem du är längre. Jag känner inte dig.
Vi vet båda två.. Det var vår sista dans, vår sista chans!
/L.

Okt. 21, 2009

Skönt med lite sovmorgon. Jobbar bara tre timmar idag. Skönt det, hoppas på att få jobba i helgen också.

Precis gjort mih e morgonsmoothie. NaturellYogurt, Banan, hallon, passionfrukt, linfrön. Hellu Morgongodis!! Gott och mättande. Ska ju försöka bli lite bättre med maten nu. Äta oftare och mindre och INTE PÅ NÄTTERNA!!

Skönt med lite egentid. Man behöver det lite då och då. Igår var en så kväll. Jag hade tränat body combat och var helt slut sen på kvällen så blev lite mat och ett varmt bad sen tv:en och sängen. Varför är kvällarna jobbigast? Tankar som flygetr runt i huvudet på en. Det är väl så det är antar jag.

Nehe, nu måste jag fixa iordning mig för dagen.. Ska försöka hinna med ett besöka på gymmet idag med :)
Ha en underbar dag alla!!
/L.


Tiderna förändras och därmed vi

Ja minsann det gör dem allt. Fast ändå är allt som vanligt. Man kanske skulle ta sig i kragen snart och se annat en denna staden. Men ja, rädslan tar vid för mycket.

Helgen har varit bra. Jobbade lite i fredags sen blev det middag och mys hemma hos min undebara pojkvän då vi även bjöd in Hanna! MysPys, lyckad kväll!
Jobbade hela lördagen och sen blev det lite fest på kvällen. Var ett par veckor sen och blev lite mycket för en annan men det var trevligt! :)
Igår var det slapp/bakis-dagen. Överraskade Olof och gjorde lite söndagsmys på kvällen, då han varit i Lund och spelat match hela dagen. Så en mycket mysigkväll och vaknade dagen efter med morgonmys och en härlig frukost! :)
Jobbat idag, 14-21. Gick bra! Imorrn blir det jobb mellan 7-14. Sen träffa Lina en stund sen Sussi och Meja på en fika! :)

Nehe, fortsätta med SATC, fast ska krypa ner nu. Natti!!


Måndag 16:38

Hej och Håå. Nu har jag precis ätit min middag. Fiskgratäng med dillsås och räkor. Nu är jag super duper mätt!
Ska på body step vid halv sju så var näst intill tvungen att äta nu så det lägger sig innan passet.

Träffade baby innan efter jag jobbat. Var med när han köpte sig ett par nya fina handbollsskor! Sen skulle han till jobbet så vu pussades hejdå sen gick jag hem och la mig en stund.

Helgen har varit lugn. I fredags jobbade jag på bth:s 20 års jubelium. Serverade. Det gick kanones! Helt slut i kroppen sen. Men jag och Ella bestämde oss för att gå ut en sväng på nivå iaf. Nyktert! Ett glas vatten blev det! ;)
Sen i Lördags hade jag och Olof heldag tillsammans. Gick en sväng på stan och en lunchfika :) Sen handlade vi lite inför kvällen. Tacopaj stod på menyn. Blev jättegott! Massa med gott snask också såklart ;) Myspys hela lördagen lång.
Söndagen stod också i lugnets tecken. Åkte upp en sväng till pappa och åt en tidig middag sen åkte jag såklart hem till mitt gulle igen! Myspys återigen!

Jag är så lycklig och sååå kär nu! Kan det bli bättre? :)

/L.


K Ä R L E K

Underbart det är när man är kär! Tycker så mycket om min Olof! :) puss på dig!

Idag blev jag inringd på morgonen så började vid åtta och slutade vid två. En bra dag på jobbet enligt min mening. Dagen gick fort och vi hade roligt! Blev hem och tog en dusch för att sedan träffa Hanna och Anna på en fika! Pratade lite skit och det som hör till en fika ;)
Blev/Blir ingen träning idag. Är trött och frusen och inget speciellt roligt pass. Vill bara mysa ner mig till mitt gulle kommer och pussas med mig! :* GosiiGos!!

Mitt sockersug ligger på maxnivå nu. Har en kladdis i kylen sen igår men är sugen på lösgodis så blir att springa bort till biljarden och köpa sig. (godaste godiset).

Ha en trevlig kväll folket! :)
PoK!


Måndag 17:56

Dagarna går som minuter nu för tiden tycker jag. Känns som det nyss var sommar och att vi låg på stumholmen och stekte hela dagarna och badade massa. Nu ligger man och skakar inomhus för det är så kallt. Tog fram mössan igår, då är det verkligenn höst! Brr! Var nere med Olof och hyrde Twilight igår så jag äntligen fick se den! Den var verkligen bra. Blev massa mys i höstkylan!
Idag har jag varit ledig, så tråkigt. Dagen har varit med blandade känslor. Det måste komma något bra ur allt? Det blir bra tillslut, det är jag säker på!
Som jag sagt det är min tid nu och inget ska få förstöra!

Nu ska jag snart ner och träna.. Blir Body step! Det roligaste passet på aktiva enligt mig. Sen blir det nog att sticka och sola. Fryser så hela tiden så är så skönt! Sen kommer Olof och då blire myspys! Har lovat honom att göra en matlåda tills imorrn! Vad ska jag laga för gott?

Hörde av Henrik idag med, roligt att veta att pojken lever i storstan Oslo! :)

Nehe era orkeslösa människor som Hannas farmor säger. Nu ska jag byta om! Tjoooo!




Lukten av nytvättat!

..Inget slår det! Älskar verkligen doften av nytvättat! Luktar rent i hela lägenheten! :)
Blev lite gröt med rivet äpple och kanel till frukost. Nu ska jag ta mig en kopp vanlij-te!
Ska strax hoppa in i duschen. Jobbet om cirkus en timme. Hoppas på att hinna dammsuga av innan. Skönt och slippa det när man kommer hem.
Blir Afrodans ikväll, yeah! Roligt pass! Får se om jag kör på Yoga sen, men tror inte jag kommer orka de tyvärr :/ Synd att det ska ligga på samma dag/kväll.

Önskar alla en trevlig dag i höstmörkret! :)


 
Träffade hela tylösands ligan häromdagen! :)



Mys i höstkylan!

Idag var ännu en ledig dag. Trött på att vara ledig hela tiden, låter kanske konstigt för vissa, men i längden är det tråkigt och man får ingen rutin. Blev iaf en traditionell fika på tretton med Anna, Johanna och Bianca. Fick mina efterlängtad pengar från serveringen också! Tack!! Så köpte en vanlig svart kofta på cubus. Var 30 % om man blev medlem idag. Så blev bara 139:- för min svart kofta :)

Möte upp min nya "vän" Moto. Gick och handlade lite och gick hem till honom och lagade mat. Kycklingwok med äggnudlar. Lätt den godaste woken jag gjort! :) Färska grönsaker och thaigrönsaker och cashewnötter med massa starka kryddor och såser! :) Gilla!
Gick sedan hem till mig för att ta hand om tvätten! Blev lite idol och blev även efterrätt. Fruktsallad med mörkchoklad :) Då jag och Moto bestämt oss för att vara "lite" nyttigare än vad vi varit sista veckan. Då jag lagt på mig 2 kilo sista veckorna :P Yeye!
Varit massa mys på skepparegatan ikväll. Tända ljus, bubbelbad och massa gos! Gilla mega mycket! :)



Nu ska jag hämta sista tvätten och sen bädda rent i sängen!

:D

Godnatt!





RSS 2.0