Tisdag

Vatt sjuk nu heeela helgen. Inget jobb för min del inte. Bara legat på soffan, nästan :P Blir så sjukt rastlös av att gå hemma. Börja klättar på väggarna.
Igår Slingade jag och Hanna håret på varann, blev bra, men är inte helt nöjd, men blev ju inte sämre iaf :)
Lunchade även med Hanna igår på Åhlens, var gott (tror jag) Kände inte så mycket smak :P Kunde inte äta alls mycket, för kunde inte äta och andas samtidigt! haha.
Druckit sjukt mkt läsk nu när jag vatt sjuk! Fattar inet de! Dricker aldrig läsk annars ju?! Men nu har det vatt mängder. Och massa glass :D Har typ inte ätit nån mat knappt på 4 dagar men massa annat skit. haha, Ja ibland är det skönt att va sjuk, så man kan äta massa skit och kolla tv, haha.
Är iaf bättre nu, ska jobba imon. Är hes som tusan och hostar, men va fan det har väl ingen dött av?

Är typ lite hungrig. Har ätit 2 negerbollar idag och lite chips :) Fin frukost de :D så de ska va! :) haha

Nehe, om man ska göra lite nytta nu och diska det sista och sen hoppa in i duschen :)

.I love him, hate him, kiss him, diss him, tryna to walk a mile in my kicks. 

see ya! ;)

Lördag

..O jag är sjuk :( Skulle ha jobbat denna helgen, jobbade igår, 16-2,1 men mådde riktigriktigt dåligt. 
Har inte sovit många timmar inatt och tillslut fick jag nog. Gick upp klockan halv 4 och duschade håret, tänkte att jag skulle åka in till akuten, kunde inte andas knappt, och det gjorde så ont! :( Men tog nårra alvedon och voltaren och somande till 6 imorse, sen sov jag från och till, till klockan var 10 då jag gick upp o åt glass till frukost :) Det ändå lilla positiva med denna skiten är att man kan äta glass i mängder utan att få skuldisar :P haha

Så idag/ikväll blir det att ta det lugnt hemma i soffan. Mysa med mig själv. Hoppas de är nått bra på tven :)

Maybe. Maybe its now my life needs a change? is it?

Tisdag

Jobbar mycket nu känns det som, men ändå skönt och vara inne i någon slags rutin. Så man inte sover hela dagarna och bara går hemma och segar sig.
Träningen har har även den fått in lite rutin tycker jag. Tränade igår och ska dit nu snart :)  Känns bra , mår såå bra när jag håller igång :) TränaTräna!

Imon blir det återigen jobb, 7-16 :( Sen ledig Torsdag sen jobbar Fredag, Lördag och Söndag, så inegn utgång i helegn. Men kanske imon? Får se ;)

Nej nu ska jag hitta nått gott och tugga på, har ju kvar av min grekiska sallad, som jag för övrigt har ätit nu i tre dagar, såå jäklans gott är de. mumma! :)

sextiosjusextiosjusextiosju :)

Nej tven väntar :) yeppyepp!




Söndag

Varit i kalmar i helgen. Var såå jefla kul! Det blir till att göra om. :)
I fredags var jag på Killebom med pappa och Isabelle och Henrik. Sen var vi ute och åt o drack i k-hamn på First Hotel, eller jag drack inte men dem andra gjorde :P haha. Kom hem klockan halv 2 på natten :P skoj kväll!

Jobba imon då, blää! 14.00-21.00 Soooova iaf :)


Torsdag

Jobbat idag. Började kvart i ett för det var möte idag sen slutade jag nu vid kvart över nio. Bara Imon med åtta till två. så är jag tre dagars ledig. På Lördag sticker jag upp till kalmar för att träffa Eve. Blir lite shopping och fika på dagen sen till kvällen blir det middag och utgång! Fan vad skoj vi kommer ha! :) Behöver verkligenverkligen komma härifrån ett tag nu. Allt är precis upp och ner. Men men det löser sig!

Nu ska jag gå och kolla på repris avsnitten på Paradise Hotel. Sån lök jag vet, men haha, finns ju fan inget bättre och kolla på. Nu när man kommit in i skiten igen med :P haha. Yeye, håll käften! ;)

Sitter och äter Fruktsallad med Keso och lite Örtte till :D Framsteg ju! Inget Godis eller dyl. :P haha

see ya!

Tisdag

Jobbade hela denna helgen som var. Gick bra. Var faktiskt lite skönt att inte festa. Har varit mycket av det sista tiden :P
Annars har jag inte gjort så mkt mer i helgen.
Igår Var jag då ledig. Var riktigt skönt att få sova ut lite :) Va på stan med Anna en runda igår och inhandlade lite nytt smink :) Var sedan och lunchade på nivå. Blev mycket besviken på maten. Fy fan usch och blä! Mådde skit sen hela kvällen igår med. Laxen var typ dålig :/
Idag började jag min dag med lite träning. Kondition på sats :) Löpbandet i 40 min :) Härligt! Sedan cyklade jag hem och duschade och gjorde mig iordning för att luncha med Hanna. Blev Tre G, var så sugen på en friskis sallad och det blev de också :) mumma!
Hanna kommer hit ikväll då ska vi kolla lite SATC avsnitt och bara mysa, med lite smoothie och annat gott :) myyys!

Nu ska jag fan skärpa mig! Ska försöka hålla igång med min träning och träna så regelbundet jag bara kan. Jag mår så mycket bättre när jag rör på mig. Vill även komma igång med att ut och gå, Men vet inte riktigt om det är min grej?
Och så vill jag självklart sluta med mitt jefla sockerskit som jag äter. godis och dyl. Bläää! Mår ju inte bra av de! :/
yeye, Nu ska jag sluta klaga och sticka och handla lite nyttigheter :P hehe!

see ya! ;)

RSS 2.0