....

I'm not a perfect person
There's many things I wish I didn't do
But I continue learning
I never meant to do those things to you
And so, I have to say before I go
That I just want you to know

I've found a reason for me
To change who I used to be
A reason to start over new
And the reason is NOT you

I'm sorry that I hurt you
It's something I must live with everyday!!!!!

Cold around me

Usch vad regnet öser ner! Sitter här och lyssnar på regnet och småfryser lite grann.
Gick o la mig tidigt igår för jag trodde jobbet skulle ringa in mig, men icke. Så vaknade nu för en halvtimme sen, utvilad :)
Idag vet jag ej vad som sker. Kanske blir en tripp till ikea senare idag :) Ska se till att packa lite idag med, sen ska jag fan ta mig till träningen!! Nu när man är singel måste man hålla sig i form ;) haha.

Allt är en enda jefla röra just nu, men antar det är nu man ska stå på sig och bara bli starkare. Bättre tider kommer ju :)

I helgen är det planerat att jag ska till Kälmar och hälsa på Skönheten Evelina Pettersson :) Börjar dock bli lite tveksam nu, för bli jag inringd på jobb så säger jag nog inte nej :S Behöver vart enda krona nu! Samtidigt som jag jobbade lååånghelg förra helgen. Vi får la se :)
 
..this is the window to my heart, i just want me to be free


From Alamedan to Skeppargatan

Flyttar den 1 sept :) Hoppas på att jag kan få hinna tapetsera om helgen innan där :) Kanske inte världens lyxigaste, men duger till mig, Duger så länge liksom :) Måste ju verkligen flytta nu. Den är på 27 kvm :/ men men, ljus och fin. O finare ska den bli med lite fin inredning förhoppningsvis :D

JobbJobbJobb nu alltså, men de behövs, MoneyMoney! :)

see ya! ;)




Chips?

åååhh.. jag är så sygen på krispiga goda härliga salta ljuvliga chips med en god krämig dipp nu ;) mumsi! men vill inte sitta och äta de själv :/ Då är det ingen känsla på de ju.

Varit ledig idag, vilket har varit väldigt skönt! Jobbar sedan tors, fre, lör, sön :( men moneymoney! :D :D
Varit och kollat på en lägenhet ikväll med, jätte fräsch och fin. Tvättmaskin och diskmakin och hela kittet, men var typ bara 1,90 i taket, och jag tror att jag efter ett tag hade fått panik där. Så icke. Hoppas fortfarande på den på skeppargatan. Samma hus som Sara blomqvist bodde i, typ likadan lägenhet. Den duger liksom. Det är riktigt svårt att få lägenhet i k-na så man får nöja sig med de man får liksom! :) Men ligger i som en dåre, tittat på 4 st nu tror jag de är!

Allt känns ganska bra nu.. Underbart att vi kan vara vänner och pratas vid och skratta :)

Chipschipschips ;)

Ny dag, nya tag?

..Ja det är väl så man ska tänka. men är lite svårt för tillfället.
Jag är inte redo att släppa dig redan. Helgen var helt underbar, var helt underbart att komma från stan och komma från allt snack, bara stänga av mobilen och leva i nuet. Önskar att man alltid kunde leva så. Leva i nuet och skippa allt snack!

Ska träffa madde snart och senare sussi, sen blir det till att börja rota i alla gamla lådor som trycker på vinden och slutligen börja PACKA :S

Måste komma igång med träningen igen också få lite annat o tänka på..


Broken..Broken..Broken...

i just want to be free

..Det är vad jag vill för tillfället.
Människan kan inte styra sina känslor även om vi så vill, men det går icke! Man kan spela sig själv det spelet att man tro man är lycklig och att man inte känner så som man gör, men till vilken nytta?
 MAN LEVER BARA EN GÅNG!

Är det vänner?

Är det en vän, som dömer än när man gjort fel?
Är det en  vän, som säger, gör si eller så?
Är det  en vän, en som pratar en bakom ryggen när man inte hör på?
Är det en vän?


En vän för mig, är en som stöttar mig och icke dömer, och som hjälper mig i svåra beslut, som endast lyssnar utan att invända med en kommentar som sårar. En vän för mig är en människa som icke kräver något utan bara finns där, utan att ord behövs oss emellan.

Jag vet vilka dessa vänner är.

största svinet i världen?

..Det är jag de! Att jag kan leva med mig själv :(

RSS 2.0