still feels like the first kiss

Det is iskallt i rummet. Elementet verkar inte fungera. Legat och huttrat hela natten och inte velat gå upp på toa nu på morgonen för vill inte resa mig ur sängen! Brr.
Ledig idag, skönt det. Jag hade stängning igår så var hemma vid ett. Satt igång lite film sen sussade gott.
Ska snart hoppa in i duschen tänkte jag och sedan bege mig inåt stan. Ska kolla ut någon vinterjacka och puder måste införskaffas efter den tråkiga lilla olyckan på toan. r.i.p mitt puder!



Är tung i huvudet.. är nog lite kaffe som behövs si :)
Sol ute idag, underbaart!








00:12

Popcornen är slut :( Godiset är halvuppätet, en cola kvar..Blir att dra på en film och försöka mitt yttersta att sova. Svårt det där med sovandet.
Jag saknar att vara själv. Det tär på mig att bo så här på med andra. Jag älskar mina vänner men för mycket av det goda som man säger. Jag är glad och tacksam att jag har ett jobb som jag spendera mycket tid på iaf.
Kommer bli grymt skönt när vi flyttar härifrån det sunkiga kollektivet som ingen bryr som om att sköta, gaah!

Blev en solning innan. Avslappnande och skönt. Hem och bytte om sedan blev det lägenhetsvisning. Det var verkligen en toppen lägenhet! Nybyggt hus och supermodernt! Får se om vi får den :)

Tankar om allt just nu. Hade behövt åka hem till pappa som jag alltid gör när tankarna är iväg och flyger. Men denna gången får jag klara mig själv. Hur ska det gå? Mitt förflutna, mitt gamla liv jagar ikapp mig och jag bara fortsätter springa som det vore det enda jag kunde. Ärr som aldrig läker, eller kan jag själv läka dem?
Jag vill alltid stå på egna på ben och klara mig själv. Jag vill aldrig bli beroende av någon. Oavsett vad. Måste vara riktigt svårt men ska verkligen försöka. Tror det är en tuff känsla! :)

Sov gott.



..............

15:53 swettigt

En STOR kopp kaffe och en twix är den ultimata söndagsfrukosten enligt mig. Jag hade föredragit en latte med grädde och en kanelbulle MEN det är min jobbfrukost!
Så idag, vad sker? Jag ska ta mig och sola. Jag köpte mig ett solkort på brun og blid. Fräsch och bästa solariet jag besökt! Dock lite dyrt, men alla förtjänar lite vardagslyx!
Vi ska även på en lägenhetsvising idag, en superduper fräsch lägenhet i sentrum, så hoppas allt klaffar där.
Kanske man ska ta sig ut på en liten promenad och se sig runt i oslo?

En dusch får det bli snart i vart fall. Det roligaste man kan underhåll sig med i rummet förtillfället är att skaka rumpa. Sjukt jobbigt jobbigt och verkligen riktigt kul :)

Ha en underbar söndag allesammans!



feels like sunday

Sliten var förnamnet och ångest var efternamnet. Hade en trevlig kväll med nytt folk igår..Slutade med att vi vandra 700 mil och att mina något nya klackar blev totalförstörda! Inte okej..känns i hjärtat idag. Måste omedelbart klacka om dem!
Sitter och laddar för en en kväll/natt på jobbet. Vad tog den dagen vägen? Jag som ville slappa i massor av timmar innan jobbet? Ska bli underbart när man kommer hem inatt, sen veta att man är ledig hela dagen imorrn och börjar klockan halv ett på måndagen.

Något som suger just nu är:

-att det ständigt är stökigt hemma
-att man lyckas vända på dygnet
-dem höga/jobbiga/störiga-ljuden när man sover
-att man äter som en pissråtta
-att mina skor är sönder
-att man inte tränar


Något som är great just nu är:

-att jag har ett jobb
-att dricksen är bra
-sötsaker
-nyinköpta saker
-min säng



old pic.


22:57

Jobba, sova, jobba, sova.. Ah det är så det känns och är nu! Men det går bra. Man ska vara glad att man har ett jobb, och mitt jobb är bra så jag är glad!
Nu är jag ledig i två dagar! Skönt. Ska shoppa upp mina dricks pengar tänkte jag, feels good!

Nehe en bra film sen sova i tid kanske?



Svunna tider!
Jag och Johanna hösten -08


1 år sedan!

Måndag 16:38

Hej och Håå. Nu har jag precis ätit min middag. Fiskgratäng med dillsås och räkor. Nu är jag super duper mätt!
Ska på body step vid halv sju så var näst intill tvungen att äta nu så det lägger sig innan passet.

Träffade baby innan efter jag jobbat. Var med när han köpte sig ett par nya fina handbollsskor! Sen skulle han till jobbet så vu pussades hejdå sen gick jag hem och la mig en stund.

Helgen har varit lugn. I fredags jobbade jag på bth:s 20 års jubelium. Serverade. Det gick kanones! Helt slut i kroppen sen. Men jag och Ella bestämde oss för att gå ut en sväng på nivå iaf. Nyktert! Ett glas vatten blev det! ;)
Sen i Lördags hade jag och Olof heldag tillsammans. Gick en sväng på stan och en lunchfika :) Sen handlade vi lite inför kvällen. Tacopaj stod på menyn. Blev jättegott! Massa med gott snask också såklart ;) Myspys hela lördagen lång.
Söndagen stod också i lugnets tecken. Åkte upp en sväng till pappa och åt en tidig middag sen åkte jag såklart hem till mitt gulle igen! Myspys återigen!

Jag är så lycklig och sååå kär nu! Kan det bli bättre? :)

/L.

02:19 torsdag







Bör sova, kan jag? Neej, varför??

Jag kan inte sluta. Det är som att sluta andas. Man överlever inte..Kanske borde testa hålla andan och se? Men jag är rädd..Rädd för hur det är. Vem sa att det var enkelt?



how long how I been in this storm?

too long?...
Lyssnar på Lifehouse nu. Storm, gaah. den acoustica version, bäst!
Kan inte somna. Måste sova. Ska jobba imorrn. Orka.
Sova? Nee. kolla en film? Jaa

Godnatt.
puss.



jag vill ha en bättre deal

Jobbat hela kvällen. Helt slut i kroppen som vanligt efter ett pass, men samtidigt uppe i varv och lite smått rastlös. Hade inte klockan vatt så mycket skulle jag mött upp mina flickor, men skönt och ha en hemmakväll med :)

Haft ett par toppendagar. Vatt liite mycket fest, men så det ska vara! Fest och jobb! Malin och jag träffade att par supertrevliga norrmän i veckan. Hängt en del med dem, riktigt kul :) Mads och Eirik, tackar för all mat och dricka, takktakk! :)

Du var en av mina bästa vänner, du gör mig väldigt ledsen och besviken! Trodde mer om dig än så här! Jag försöker mitt yttersta, men till vilken nytta? Som jag alltid sagt till dig..Var ärlig bara så sköter sig resten själv! Borde jag bara radera dig och allt? Är det normalt? Kanske det är, men inte för mig! Fukk.

Nehe, krypa ner sig?





femte oktober, ikke sant?

Jobbat 12.30-21.00 idag. Gick kanon, är nööjd med nya jobbet! Har schema nu för månaden och det ser bra ut.
Nu ska jag mysa ner mig till Robin Hood, laddat ner den nya, hoppas den ska vara bra!
Köket-->popcorn-->cola-->sängen-->filmen-->sova!

Åhh måste du vara så lurig. Jag fattar inte vad jag fastnat för, för allt du gör stör mig. otrevlig? Va fan är du då Herr perfekt-tycker-jag-är-bäst-får-allt-jag-kollar-på! äsch!


tredje oktober tvåtusentio

förfesten igår, får jag sudda ut den? Tack! Kvällen avslutades på Yatzi. Inte min cup of tea.
Idag blev det en double big cheese från grilles ville, måste vara den godaste burgaren jag ätit.
Bara legat i sängen idag och slöat. Kollat solsidan för lite gott skratt för att sedan gråta järnet till the last song, jisses vilken bölafilm! Ska snart slö på ännu en film och sedan "försöka" sova i tid. Imorrn ska jag in till jobbet och kolla om chefen lagt upp schemat för denna månaden.


Ibland blir jag lite trött på mig själv, men vem orkar med sig själv 24/7 365 dagar om året? Nää precis! så det är ju lugnt då!

Ensam bland massa folk. Hur kan det komma sig?
..och jag saknar verkligen Göteborg!





You're everything I thought you never were
And nothing like I thought you could have been
But still you live inside of me
So tell me how is that 

You're the only one I wish I could forget
The only one I love to not forgive
And thought you break my heart
You're the only one 

And though there are times when I hate you
Cause I can't erase the times that you hurt me
And put tears on my face
And even now while I hate you its pains me to say
I know I'll be there at the end of the day 



01.10.2010

Liite smått nervös för min arbetsintervju på caféet klockan 14. Sen skynda iväg till restaurangen vid 16 och jobba till 01.00 inatt. Känns tugnt men pengar :)

Nu duschen, dricka upp kaffet and lets go!
Ha en toppen dag!






saknar allt Göteborg mellan varven!



RSS 2.0